Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Pokrivač

Stevens: Ne možeš u LP ako nisi pametan

Nikola Pokrivač
Reuters
20.08.2010.
u 11:34

Izraelci su očito kobni za austrijskog prvaka, nakon pobjede 3:2 u Salzburgu, Hapoel je korak do ulaska u Ligu prvaka.

Izraelski je klub opet bio koban za Red Bull Salzburg. Lani su, pred vratima Lige prvaka, Austrijanci posrnuli protiv Makabija iz Haife, ove im je sezone, pak, Hapoel iz Tel Aviva vjerojatno prevelik zalogaj. U prvoj utakmici, naime, Hapoel je u Salzburgu slavio pobjedu 3:2 i s velikom prednošću čeka uzvrat.

Naš nogometaš i povremeni reprezentativac Nikola Pokrivač igrao je svih 90 minuta za Salzburg. Bio je jedan od boljih igrača domaćina, postigao je u 28. minuti i pogodak za 1:1, udarcem sa 20-ak metara, a lopta se na putu do mreže odbila od vratnice. No, Izraelci su nakon Pokrivačeva izjednačenja još dva puta svladali domaćeg vratara i nasmijani napustili Mozartov grad.

A trener Salzburga Huub Stevens bio je vrlo ljutit na svoje igrače...

– Nevjerojatno! Momčad koja želi igrati u Ligi prvaka mora biti pametna! A mi nismo bili nimalo pametni. Ne može se ozbiljnoj momčadi dogoditi da već u prvoj minuti primi pogodak iz 11-erca! A nama se baš to dogodilo, tada je utakmica otišla u posve drugom smjeru od onoga za koji smo se pripremali. Takve se amaterske pogreške skupo plaćaju i logično je da smo na kraju kažnjeni negativnim rezultatom – rekao je Stevens i dodao:

– No, nije gotovo. Igra se još 90 minuta u Tel Avivu i nećemo se predati. Istina, šanse za uspjeh sada su nam znatno umanjene i iznose samo oko 30 posto, ali sve dok ima i najmanje nade, trebamo vjerovati u uspjeh.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:41 20.08.2010.

Stevens: Ne možeš u LP ako nisi pametan a to sam shvatio kada sam preko TV pratio onu utakmicu NK Dinamo : FC Sheriff...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije