Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NOGOMETAŠ

Steven Gerrard stigao u Osijek pa govorio o Hrvatskoj i Modriću

Steven Gerrard
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
25.07.2018.
u 21:44

- Obožavatelj sam Luke Modrića. Tu je i moj prijatelj Dejan Lovren. Čestitam im na plasmanu u finale, svaka čast Hrvatskoj. No, sljedeći put ćemo vas pobijediti.

Trener Glasgow Rangersa Steven Gerrard najavio je utakmicu s Osijekom koja je na rasporedu sutra u Gradskom vrtu u drugom pretkolu Europske lige.

- Želimo pobijediti. Sutra se ne može osigurati prolaz u 3. pretkolo, ali može izgubiti. Idemo na pobjedu, ali je najvažnije ostati neporažen u prvoj utakmici - rekao je nekada slavni nogometaš.

Istaknuo je Bornu Barišića.

- Znali smo da je favorit bio u posljednjoj utakmici, stoga smo ih počeli pratiti za vrijeme 1. pretkola. Proučili smo igru, nove igrače, trenera i njegove taktičke zamisli. Spremni smo za utakmicu. Znamo da će biti teško, ali došli smo sa samopouzdanjem. Osijek ima sjajnog igrača s lijeve strane koji ubačajima može riješiti susret, igra Osijeka se bazira na tu lijevu stranu, Jak je Osijek u prekidima. Sve smo naučili.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Nije moglo proći bez pitanja o pobjedi Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva.

- Hrvatska je definitivno jedna od najboljih reprezentacija, a mislim da u ovom trenutku imate najboljeg veznog igrača na svijetu. Obožavatelj sam Luke Modrića. Tu je i moj prijatelj Dejan Lovren. Čestitam im na plasmanu u finale, svaka čast Hrvatskoj. No, sljedeći put ćemo vas pobijediti.

Susret je najavio i trener Osijeka Zoran Zekić.

- Bit će oprezni. I oni sami ne znaju koliko mogu trenutno. Nisu dugo zajedno, a nadam se da nisu ni pohvatali sve nove ideje novog trenera. Ni moji nisu pohvatali dvije godine, zašto bi njegovi nakon dva dana...

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:27 25.07.2018.

Englezi uvijek sve dobro pohvataju i ništa ne prepuštaju slučaju a tako i povratnu kartu nakon prvog kruga velikih takmičenja 😂

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:53 26.07.2018.

Osijek prolazi!!! I to kako

AE
Aedes2017
16:35 26.07.2018.

Joș samo da ,,glavonja,,ode u ,,međugorje,, I Osijek dobiva 3 : 0 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije