Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV DOBAR GLUMAC

Šteta što su Oscari prošli jer ovaj bi vratar sigurno bio nominiran

Johan Padilla
Foto: Screenshot
07.03.2018.
u 09:26

Uspio je u naumu, prošlo je još neko vrijeme i njegova je momčad s rezultatom 1:1 obranila 3:2 iz prve utakmice i prošla u osminu finala Conmebol Sudamericane.

Vratar ekvadorskog El Nacionala Johan Padilla može žaliti što su Oscari prošli jer gluma koju je pokazao na utakmici protiv San Josea donijela bi mu sigurno nominaciju za zlatni kipić.

U samoj završnici utakmice Padilla je zbog zadržavanja vremena zaslužio žuti karton, a kad mu ga je sudac došao pokazati i malo ga odgurnuo, ovaj je pao kao pokošen.

No, uspio je u naumu, prošlo je još neko vrijeme i njegova je momčad s rezultatom 1:1 obranila 3:2 iz prve utakmice i prošla u osminu finala Conmebol Sudamericane.

Johan Padilla
1/15

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije