Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sam Allardyce

"Šteta što Kalinićevi golovi nemaju značaja"

Nikola Kalinić
Pixsell
25.01.2010.
u 14:18

Nogometaši Blackburna oprostili su se od Carling Cupa u njegovom polufinalu. Nakon što su poraz 1-0 prenijeli na Villa Park, domaća Aston Villa u uzvratu je slavila 6-4 te će protiv pobjednika mančersterskog derbija United - City igrati finale natjecanja.

U spomenutom 6-4 porazu prošle srijede Blackburn je dobro krenuo te je pogocima hrvatskog napadača Nikole Kalinića stekao uvodnu 2-0 prednost. Na njegov se učinak osvrnuo menadžer momčadi Sam Allardyce:

- Lijepo je bilo vidjeti dva Nikina pogotka, fantastično. Šteta je samo što oni za njega nemaju baš nikakvu važnost.

Kroz 13 premierligaških utakmica za Roverse Kalinić još uvijek nije postigao pogodak.

Mnogo je konkretniji u kup susretima. U FA Cupu je postigao jedini pogodak svoje momčadi u 3-1 porazu od Aston Ville, dok je u Carling Cupu postigao dva pogotka Aston Villi, jedan Chelseaju i jedan Peterboroughu. Nastupio je u ukupno šest utakmica Carling Cupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije