Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED

Steinbrückner i Datković poput Redknappa

03.11.2008.
u 19:36

Tottenham je gubio u serijama, Juande Ramos više nije ništa mogao učiniti. Novi šef Harry Redknapp još praktički nije ni sjeo na klupu, a Spursi su svladali Bolton, pod njegovim su vodstvom srušili Liverpool i oteli bod Arsenalu.

Gledao sam sve tri utakmice; Tottenham igra čvršće, agresivnije, no ne igraju Londonci mnogo kvalitetnije nego prije.

Gotovo kopiranu situaciju s White Hart Lanea vidimo u osječkom Gradskom vrtu. Tomislav Steinbrückner je s Osijekom postigao tri uzastopne pobjede, doduše izgubio je u Maksimiru od ipak mnogo kvalitetnijeg Dinama. Dalibora Zebića, koji je u susretu sa Zadrom bio “pod vodom”, zamijenio je Ivica Datković. I epilog je isti.

- Kao trener sam nekoliko puta preuzimao momčad tijekom sezone i redovito postizao dobre rezultate. Moj pomoćnik Steinbrückner nije ništa promijenio u igri, no sigurno je unio nešto novo, igrači su ga prihvatili i rezultat je tu. No, sada se vidi da su temelji bili postavljeni - rekao je Ilija Lončarević.

Zasluge bivših trenera su nedvojbene, jer dobrih rezultata preko noći nema. Lončarević je pripremao momčad.

A novi šef natjerao je igrače na pronalaženje novih motiva, žele se nametnuti, oni koji nisu bili u prvom planu rade s većim elanom, zaoštrena je konkurencija. Psihički je pomak u tomu presudan, momčadi igraju bolje, postižu bolje rezultate, a to spomenuti primjeri i pokazuju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije