Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U RIJECI NA POSUDBI

Štefulj: Sretan sam šo sam potpisao za Dinamo, to je nova stepenica u karijeri

26.01.2021.
u 14:34

– Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri. Vjerujem da ću u Dinamu dodatno napredovati i svojim igrama opravdati dolazak – kazao je po potpisu ugovora mladi Štefulj i vratio se u Rijeku kao igrač Dinama na posudbi.

Prvi dio priče je okončan, Daniel Štefulj od ponedjeljka je i službeno igrač Dinama, potpisao je ugovor s plavima, ali taj će mladi, 21-godišnji lijevi bek do kraja ove polusezone ostati na posudbi u Rijeci u kojoj je i potvrdio svoju kvalitetu.

Po Transfermarktu za njega je Rijeci plaćena odšteta od milijun eura, ali tko će zapravo znati koliko je to točno kad bi u cijelu priču o poslovanju ova dva kluba trebao ući i prelazak vratara Rijeke Ivana Nevistića u Maksimir po istom načelu, da ostane do ljeta na Rujevici, da bi još neki igrači mogli iz Dinama otići u Rijeku ili na posudbu ili trajno.

I dalje maksimalno za Rijeku

Kako bilo, Štefulj koji nije igrao u Varaždinu za Rijeku zbog žutih kartona, obavio je liječničke preglede i jučer potpisao ugovor s Dinamom, u klubu kažu da je riječ o višegodišnjem ugovoru, no navodno je riječ o ugovoru do ljeta 2026. godine.

– Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri. Vjerujem da ću u Dinamu dodatno napredovati i svojim igrama opravdati dolazak – kazao je po potpisu ugovora mladi Štefulj i vratio se u Rijeku kao igrač Dinama na posudbi.

– Želio bih svakako zahvaliti Rijeci u kojoj sam dobio priliku ostvariti se kao igrač i za koju ću do kraja sezone davati sve od sebe u želji za što boljim rezultatom. Bit ću maksimalno koncentriran na svaki sljedeći trening i utakmicu. Sretan sam zbog puta kojim ide moja karijera, a na meni je da budem ponizan, skroman i pravog pristupa te da radim na sebi najbolje što znam – dodao je Daniel Štefulj koji tako u Dinamu nasljeđuje svog oca Danijela Štefulja koji je, također kao lijevi bek, s plavima bio od proljeća 1996. do 1999. godine i osvojio četiri naslova prvaka uz tri pehara pobjednika Kupa.

Presudio Dinamu u kupu

Dinamo je jako želio mladog Štefulja jer na toj poziciji ima Marina Leovca te Joška Gvardiola, ali Gvardiol je igrač Leipziga i u Bundesligu odlazi na ljeto tako da je razumljiva bila potraga plavih za novim igračem na toj poziciji.

A Štefulj koliko god je mlad već je iskusio s Rijekom i velike utakmice i europske ispite, za koju je dosad odigrao 33 utakmice.

Rođen je 8. studenoga 1999. godine u Njemačkoj dok mu je otac Danijel igrao u Hannover. Igrao je za Čakovec, Varaždin i Zagreb, a s 18 godina prešao je u Rijeku. Sezonu 2018./19. odigrao je u slovenskom prvoligašu Krškom, potom je bio na posudbi u Varaždinu. S Rijekom je osvojio Kup 2020. godine, u četvrtfinalu protiv Dinama na Rujevici asistirao je Antoniju Čolaku u 1:0 pobjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije