Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRENOV SUIGRAČ

Znanac Hrvata izopćen zbog skandaloznog videa, zna se i uz koga se na TV-u tako napalio

Artem Džjuba
Foto: Screenshot
1/2
08.11.2020.
u 16:56

Ruski mediji navode da je inkriminirajuća snimka najvjerojatnije nastala krajem 2019. godine, te dodaju kako su mu i u klubu oduzeli kapetansku vrpcu

Artem Džjuba, kapetan ruske reprezentacije i suigrač Dejana Lovrena u Zenitu iz Sankt Peterburga, neće biti pozvan u okupljanje državne momčadi nakon što je u subotu na društvenim mrežama isplivala snimka na kojoj ga se može vidjeti kako masturbira dok se u pozadini na televizoru čuje glas voditeljice Marije Orzul.

Osramoćeni nogometaš preko noći je zatvorio svoj profil na Instagramu, dok je izbornik ruske reprezentacije Stanislav Čerčesov kazao da momčad želi maksimalno usredotočiti na predstojeće izazove

Uz to je naglasio da mu ne trebaju ovakve situacije koje odvlače pažnju s glavnoga cilja, a to je osvajanje bodova.

Ispred ruske reprezentacije slijede tri ogleda u samo nekoliko dana, prijateljska utakmica protiv Moldavije, a zatim i dva sraza u Ligi nacija protiv Turske i Srbije.

Ruski mediji navode da je inkriminirajuća snimka najvjerojatnije nastala krajem 2019. godine, te dodaju kako su mu i u klubu oduzeli kapetansku vrpcu.

Podsjetimo, Džjuba je bio najbolji strijelac prošlog ruskoga prvenstva sa 17 pogodaka, a Hrvati su ga upoznali i tijekom Svjetskoga prvenstva u Rusiji jer je predvodio napad svoje momčadi protiv Vatrenih u četvrtfinalu turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔪🔪🔪 #вглазасмотри #всенаматч

A post shared by Masha Orzul (@mashaorzul) on

Komentara 1

BE
Beskucnik
04:40 09.11.2020.

Svaki televizor , moze snimati ispred sebe , mobitel prisluskuje sto govorite a mozda i snima , ako ne vjerujete , izaberite nekoliko tema i ispred mobitela izgovarajte bez da guglate te iste pojmove , u istom casu dobit cee te reklamu za taj proizvod ili uslugu , ja sam sa suprugom razgovarao o odlasku kod ginekologa i izbacila mi se reklama klinike za umjetnu oplodnju , sto nikad nisam googlo , imam petero djece , musko sam , itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije