Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI REZULTATI

Stanković više nije hrvatski izbornik, HNS ga smijenio

Mato Stanković
Marko Prpic/PIXSELL
07.12.2020.
u 22:34

Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.

Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnoga saveza (HNS) u ponedjeljak je donio odluku o razrješenju izbornika malonogometne (futsal) reprezentacije, Mate Stankovića, zbog neodgovarajućih rezultata.

Stanković (50) je Izbornikom futsal reprezentacije Hrvatske postao 2010. godine, a najveći uspjeh s reprezentacijom ostvario je na Europskom prvenstvu koje se 2012. godine održalo u Hrvatskoj, gdje je nakon plasmana u poluzavršnicu osvojio četvrto mjesto.

Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.

Također, Skupština Hrvatskog nogometnog saveza održat će se putem video konferencije 17. prosinca, a Izvršni odbor usvojio je potrebne materijale za sjednicu - financijski plan i program rada za 2021. godinu. Na sjednici skupštine bit će i izvještaj o radu te završni račun za 2019. godinu, predviđeni za proljetnu Skupštinu, neodržanu zbog epidemije koronavirusa.

IO je usvojio propozicije natjecanja Prve HMNLŽ i natjecanja mladeži u malom nogometu, kao i kalendar aktivnosti za 2021. godinu. Također, raspisan je natječaj za dodjelu Trofeja podmlatka za 2020. godinu.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
10:33 08.12.2020.

8 godina zakasnili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije