Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Stanislas Wawrinka deklasirao Marina Čilića u Cincinnatiju

Marin Čilić
14.08.2014.
u 18:41

Izgubio je 6:3, 0:6, 1:6.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izgubio je u osmini finala ATP turnira u američkom Cincinnatiju od Stanislasa Wawrinke sa 6:3, 0:6, 1:6.

Bio je to Čilićev deveti susret s neugodnim Švicarcem i sedmi poraz. Ali upravo su pobjede koje ima na kontu stigle na tvrdoj podlozi pa se činilo da će možda uspjeti i plasirati se u četvrtfinale.

A krenulo je vrlo dobro, odmah break na početku meča i očuvan servis. Dovoljno za 6:3 u prvom setu. Nažalost, nešto se nakon toga dogodilo s našim tenisačem i u sljedeća dva seta osvojio je svega jedan gem, a to dovoljno govori o tijeku meča nakon prvog seta. Utjehu Marin može pronaći već večeras u igri parova.

>> Marin Čilić u teškom meču svladao Fernanda Verdasca

Komentara 4

DO
doktor1
21:15 14.08.2014.

Kao i većina drugih ovaj novinar je vjerojatno neki uhljeb a o tenisu veze s vezom nema. Wavrinka je 4. igrač svijeta, Grand Slam pobjednik. Ako osvojiš set protiv takvog igrača "deklasirana" je jedino glupost ovog novinara kojem je stric valjda urednik ili član stranke. Dinamo je od Lyona na svom terenu pušio 1:7 , a Lyon nije među prvih 30-40 najboljih ekipa svijeta. Nije mi jasno zašto se sustavno šikaniraju naši tenisači u hrv medijima?? A piše se o nekoj Ajli Tomljanović koja je 500 na svijetu i ne sjećam se da je nekog pristojog pobjedila. Jednostavno jadno i gadno. Al to je izgleda tako u Uhljebistanu-Hrvatskoj

CR
cromarco
19:24 14.08.2014.

Vanja vidim da nisi gledala meč. Stanislas nije deklasirao Čilića, već se Čiliću vratila ozljeda desnog ramena. Da si gledala znala bi da je Čilić u prvom setu servirao 200-210kph prvi servis, a u drugom setu max. 160kph. Wawrinka nije ni u kojem segmentu igre bolji od Čilića...

DI
dinamojavolim
19:29 14.08.2014.

cromarco gledao sam mec i djelomicno si u pravu...to se malo precesto desava da tako padne kad dobije prvi set...narocito sa igracima iz top 10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije