Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši reprezentativac

Stanić oštro kritizirao HNS: Nogomet nam je bolestan, a vode ga licemjeri i beskičmenjaci

Mario Stanić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
19.03.2017.
u 19:05

- Prva osoba koja je preuzela odgovornost je Janica Kostelić, a ona je najmanje odgovorna. Nitko od politike, Saveza, navijača, trenera... Svi će oni oprati ruke

Mario Stanić, bivši hrvatski reprezentativac, poznat je po tome što nema dlake na jeziku, uvijek otvoreno kaže što misli. Gostujući u emisiji 'Točka na tjedan' na N1 televiziji, Stanić je govorio o stanju u hrvatskom nogometu te oštro kritizirao HNS.

Ministar policije Vlaho Orepić rekao je da problem nisu samo huligani na tribinama, već i oni u loži, a na tu se rečenicu nadovezao i bivši nogometaš.

-  Možda je huliganstvo u tom kontekstu pregruba riječ, ja volim reći beskičmenjaci licemjeri... Narod je izgubio vjeru u nogomet, klubove, institucije... Naš nogomet je trenutno bolestan. On nema problema, on je sam po sebi postao problem. Ali svima - društvu, medijima, politici koja je dosta kumovala stanju, a sada veli da se ne treba miješati. Bez volje, mjera i angažmana politike se ne može srediti stanje, rekao je Stanić pa odgovorio na pitanje zbog čega su on i neki drugi reprezentativci dozvolili da ih se izgura, da oni ne budu u HNS-u.

-  Problem je mehanizma i principa koji su tu dugi niz godina. Promjene su nužne i one će se dogoditi. Ne jer me to želimo, nego jer je ovaj mehanizam neodrživ. Ovo je hermetički zatvoren sustav koji se urušava. Prva osoba koja je preuzela odgovornost je Janica Kostelić, a ona je najmanje odgovorna. Nitko od politike, Saveza, navijača, trenera... Svi će oni oprati ruke i reći da nemaju nikakvu odgovornost. Mi imamo strahovit talent prebacivanja odgovornosti na drugoga.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE!

Komentara 15

BL
Blatina19
19:20 19.03.2017.

Bas je pametnjakovic taj Stanic. Svaka susa ima sta reci protiv hnsa.

BJ
Bjelovar112
19:19 19.03.2017.

Odakle si ti sad ispuzao najednom ?

AS
atilla sb 1986
19:19 19.03.2017.

Bljak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije