Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TESTOVI

Stadion na kojem igraju Brazil i Hrvatska ipak nije dovoljno siguran!

stadion
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.06.2014.
u 20:11

Ne može podnijeti šezdeset tisuća navijača. Trećina, prema svemu sudeći, ostaje vani.

Otvaranje Svjetskog prvenstva u Brazilu zakomplicirala je Jennifer Lopez koja je prvo otkazala nastup, a potom to povukla, a kako stvari stoje, bit će problema i sa stadionom pa bi otvaranje moglo proći bez otprilike dvadeset tisuća navijača!

Pitanje sigurnosti je iznad svega, a na tom je testu stadion Arena de Sao Paulo pao. Čeka se što će FIFA odlučiti s time u vezi, no može se očekivati da će ih domaćini pokušati uvjeriti da je sve u redu.

Naime, na terenu su već strojevi koji provjeravaju koliko su tribine čvrste i hoće li podnijeti masu od oko šezdeset tisuća navijača.

A za sve su "krivi" vatrogasci koji su nakon testne utakmice juniora u nedjelju, 8. lipnja, procijenili da se tamo ne može igrati pred punim tribinama. Potom su na teren došli stručnjaci i zaključili istu stvar – stadion nije prošao testove.

Hoće li Hrvatsku i Brazil 12. lipnja bodriti trećina navijača manje no što bi trebalo, saznat ćemo uskoro. Ono što se zasad zna jest da se takve stvari nisu smjele dogoditi, a ipak jesu. To je odgovornost i Fife, ne samo organizatora.

>> Generalka nije uspjela: Stadion na kojem Hrvatska s Brazilom otvara SP mora na novi test!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije