Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

St. Louis poveo u finalu Zapadne konferencije

St. Louis Blues
Foto: Reuters/PIXSELL
16.05.2016.
u 09:59

Druga utakmica konferencijskog finala igra se u utorak u St. Louisu.

St. Louis Blues su sa 2-1 pobijedili sinoć San Jose Sharkse u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije NHL-a i poveli sa 1-0 u seriji na četiri pobjede.

Pobjednički gol za 2-1 sredinom druge trećine zabio je Jori Lehtera. Vratar Brian Elliott je zaustavio 31 od 32 udaraca prema vratima Bluesa, uključujući i svih 16 u drugoj trećini. Također je imao nekolio sjajnih obrana u zadnje dvije minute kada je  San Jose izvukao svog vratara Martina Jonesa da bi uveo dodatnog napadača. 

Blues, koji igraju u konferencijskom finalu prvi put nakon 2001., poveli su u 15. minuti prve trećine pogotkom Davida Backesa.Samo 34 sekunde kasnije Sharks su izjednačili kada je Thomas Hertl svladao Elliota.

Druga utakmica konferencijskog finala igra se u utorak u St. Louisu.

ZAPADNA KONFERENCIJA, FINALE:
St. Louis Blues -  San Jose Sharks   2-1
(St. Louis Blues vodi 1-0)

Komentara 1

GA
Gambit
00:21 17.05.2016.

Ako će Elliott nastaviti ovako igrati, Blues će osvojiti Stanley Cup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije