Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krov zatrpao 15 radnika

Srušio se dio krova na stadionu Twentea, jedna osoba poginula

twente
AFP
07.07.2011.
u 13:38

Dio se krova na stadionu nizozemskog kluba Twentea srušio, a 15 je radnika ostalo zatrpano ispod ruševina. Internetski portal Telegraaf prenosi da je jedna osoba poginula

Glasnogovornik policije izjavio je da se nesreća dogodila u četvrtak ujutro te da je desetak ljudi ostalo zatrpano. Ekipe za spašavanje dosad su ispod ruševina izvukle 15 osoba.

Policija je potvrdila da je jedna osoba smrtno stradala. Od deset radnika koji su prevezeni u bolnicu dvije su osobe u kritičnom stanju. Trojica radnika medicinski su obrađena na stadionu.

Sumnja se da još ima zarobljenih radnika pa spasilačke ekipe sa psima i kamerama pretražuju ruševine.

Krov se srušio tijekom obnove stadiona koji se trenutačno proširuje kako bi na njega stalo 30.000 gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:24 07.07.2011.

Sva sreća da u Maksimiru nema krova.

CR
crocro
16:37 07.07.2011.

Ne samo da je sreća što u Maksimiru na stadionu nema krova, nego je i sreća što netko poljdenjih godina nije netko stradao od padanja žuke, pločica i sl. A nedaj Bože da se negdje odvalio kakav zid. Stadion ćee slijedeće godine slaviti 100 godina od otvorenja. U međuvremenu se uvijek nešto dorađivalo, dograđivalo, šminkalo. Cijeloga ga je trebalo srušiti zbog zamora materijala i na pepelu staroga sagraditi potpuno novi stadion sa novim materijalima, što je puno lakše sve napraviti iz nova nego dograđivati i šminkati. A kosturi su stari. Zato neka naprave potpuno novi stadion jer to Zagreb zaslužuje.

ČA
čaratan
12:27 08.07.2011.

A mozemo zamislit sta bi se sve kod nas napisalo u medijima da se ne daj Boze kod nas ovakva tragedija dogodila.Bilo bi udri po hrvatskim graditeljima,pa traljavi,ma graditeljska mafija i tko zna sta jos.A gle, ova tragedija se dogodila u Nizozemskoj,pedantnim i urednim nizozemzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije