Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ REALA

Srpskom nogometašu prijeti i do šest mjeseci zatvora!

REAL MADRID  v CD LEGANES.LA LIGA 2019/2020. ROUND 11.
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
23.10.2020.
u 12:17

Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv Jovića kojim ga tereti za kršenje samoizolacije u Srbiji u ožujku ove godine

Ne cvijeta cvijeće za Luku Jovića (22). Srpski nogometaš i trenutno napadač Real Madrida u gadnim je problemima - prijeti mu čak šest mjeseci zatvora. 

Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv Jovića kojim ga tereti za kršenje samoizolacije u Srbiji u ožujku ove godine.  Optužnim prijedlogom tužiteljstvo je predložilo sudu da Jovića kazni sa šest mjeseci zatvora.

Kaznena prijava protiv nekadašnjeg napadača frankfurtskog Eintrachta stigla je još tijekom prvog tjedna od uvođenja izvanrednog stanja. Sve je otišlo dalje jer nogometaš nije pristao na odbacivanje prijave ako plati 3 i pol milijuna srpskih dinara, oko 225.500 kuna.

Nove informacije o ovome slučaju trebale bi biti poznate u petak tijekom dana. 

Podsjetimo, Jović je izolaciju prekršio jer je vodio tada trudnu djevojku, srpsku manekenku Sofiju Milošević na večere po beogradskim restoranima. Mnogi su ih osudili, ali oni su nastavili i sve još objavljivali na društvenim mrežama. 

Nedavno je stigla i sretna vijest - roda je donijela najljepši poklon u ljubavno gnijezdo srpske manekenke i nogometaša. Naime, sretni par dobio je prinovu, a ponosni tata odmah je objavio selife iz bolnice kako bi se pohvalio svojim paketom sreće.

- Naš maleni dječak je stigao - napisao je uz srce označivši Sofiju, a kao lokaciju je samo naveo da je u Madridu. Inače, 22-godišnji Jović ima sina Davida (1) iz prethodne veze s bivšom djevojkom Anđelom, a manekenku Sofiju se jedno vrijeme povezivalo i s hrvatskim napadačem Antom Rebićem dok su njih dvojica još uvijek bili suigrači u Eintratrachtu, no na kraju se ispostavilo da je sve bilo kuhanje ljubavi između Jovića i poznate Srpkinje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:09 24.10.2020.

Tko mu je kriv? Tako mu i treba jer igra kriminalno lose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije