Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENDIRALI GA

Srpski sportaš vrijeđao homoseksualca i napravio skandal u Španjolskoj

Victor Gutierrez
Instagram
20.04.2021.
u 11:54

- Ja sam gay, to sam već rekao i time se ponosim. I prije su me napadali, ali preko ovoga ne želim prijeći niti šutjeti - rekao je Gutierrez.

Srpski vaterpolo reprezentativac i član španjolskog kluba Sabadell Nemanja Ubović (30) suspendiran je zbog optužbi da je protivnika vrijeđao na račun seksualne orijentacije.

Vaterpolist Terrasse Victor Gutierrez (30) tvrdi da ga je Ubović nazvao "maricon" što je u španjolskom pogrdna riječ za homoseksualce.

Iz Sabadella su poručili da Ubović neće igrati ni trenirati dok se ne riješi ovaj slučaj.

Inače, Victor Gutierrez javno se deklarirao kao homoseksualac. Na Olimpijskim igrama 2016. godine bio je jedini španjolski sportaš koji je obznanio da je gay.

- Ja sam gay, to sam već rekao i time se ponosim. I prije su me napadali, ali preko ovoga ne želim prijeći niti šutjeti - rekao je Gutierrez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije