Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Srpski napadač traži izlaz iz krize, a najviše mu pomaže – Hrvat!

Luka Modrić i Luka Juvić
Foto: Reuters/Pixsell
30.01.2020.
u 12:22

U siječnju je za Real zabijalo deset različitih strijelaca, a među njima nije bio Jović, piše As. Srpski napadač zadnji gol zabio je prije tri mjeseca

U susretu Kupa kralja madridski Real pobijedio je Zaragozu s 4:0. Trener Zinedine Zidane može biti zadovoljan rezultatom, ali ne i učinkom nekih igrača, ističe dnevnik Marca. Na udaru kritika su Luka Jović i Marcelo.

''Luka je propustio još jednu prilika. Njegovi suigrači ga više i ne traže na terenu. Ponestaje mu argumenata tražiti minutažu'', piše španjolski sportski dnevnik.

Luka Modrić i Luka Juvić
1/7

Trener kraljevskog kluba ne može nikako biti zadovoljan Jovićevom statistikom u dvoboju sa Zaragozom. Srpski napadač je u 74 minute dodirnuo loptu samo 14 puta, mnogo manje nego vratar Alphonse Aréola.

Francuski čuvar mreže imao je čak 34 dodira s loptom. Jović je od tih 14 dodira samo sedam puta imao točno dodavanje. Marca zbog te statistike proziva stručno vodstvo kluba:

''Kada igrač najbliži suparničkim vratima dodirne loptu mnogo manje nego vaš čuvar mreže, onda je to znak da netko loše radi posao''.

U siječnju je za Real zabijalo deset različitih strijelaca, a među njima nije bio Jović, piše As. Srpski napadač zadnji gol zabio je prije tri mjeseca.

Zidane vjeruje kako će Luka proigrati još ove sezone, iako španjolski mediji u to baš i nisu sigurni.

Ističu kako je srpski napadač lani u ovo vrijeme već zabio 18 golova te kako još nije naučio španjolski jezik. Hrvatski kapetan Luka Modrić još uvijek pomaže Joviću u prevođenju.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Komentara 7

NI
NikoCro
13:17 30.01.2020.

Čuj najbolja im je ova " Još nije naučio španjolski jezik" e ajde neka novinari odu u koju kod zemlju neka za 8 mjeseci nauce jezik skidam im kapu, jer sam to prosao, trebate najmanje 2 godine(ako ne idete u školu jezika) da pricate ono sto vam treba, a ako ljudi nisu skloni ucenju jezika onda nikad, pa pustite decka proradit ce, al mora dobijati lopte, ako nema lopti nema ni golova, jedino da ne bude ko nas Halilovic 😩

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:07 30.01.2020.

boli me za srbiju i srbe

Avatar arba_arba
arba_arba
13:19 30.01.2020.

tako je vavik bilo, kad zagusti "komsiji" ko pomaze ? Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije