Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Srpski mediji vrište: Konačno da se i mi slažemo s Hrvatima!

Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
07.11.2019.
u 11:26

"Felix Brych opet je najomraženiji čovjek na stadionu, ali sada se Srbi raduju!" piše Blic u naslovu teksta te objašnjava zašto su susjedi sretni: "Dinamo nije pobijedio, što je značajno za srpske momčadi u borbi za Uefin koeficijent."

O šokantnoj utakmici Dinama i Šahtara (3:3) pišu mediji u Srbiji koji su se posebno osvrnuli na suđenje Nijemca Felixa Brycha, o čijem se dijeljenju pravde mnogo govori nakon utakmice. Evo nekih reakcija tamošnjih medija.

"Felix Brych opet je najomraženiji čovjek na stadionu, ali sada se Srbi raduju!" piše Blic u naslovu teksta te objašnjava zašto su susjedi sretni:

"Dinamo nije pobijedio, što je značajno za srpske momčadi u borbi za Uefin koeficijent."

"Hrvati u šoku: Šahtar oteo pobjedu Dinamu u Zagrebu iz penala u 97. minuti", navodi Kurir.

Felix Brych na Svjetskom prvenstvu u Rusiji povučen je s natjecanja nakon lošeg suđenja na utakmici između Srbije i Švicarske.

"Konačno da se složimo, ovog čovjeka mrze i Srbi i Hrvati! Susjedi kipte ob bijesa, trener Dinama podivljao nakon utakmice", navodi Alo.

A Radiotelevizija Srbije ovako opisuje utakmicu:

"Prava drama i golijada viđene su u Zagrebu, gdje su Dinamo i Šahtar odigrali neriješeno nakon što su gosti iz Ukrajine postigli dva gola u sudačkoj nadoknadi. Modri su u 89. minuti poveli s 3:1, a onda je Šahtar u 93. i 98. minuti iz jedanaesterca došao do ogromnog boda."

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
11:30 07.11.2019.

Vriste?! O moj Boze... Index i VL na braniku novinarstva

DU
Deleted user
11:47 07.11.2019.

..vl ne može bez regije..

Avatar Jopa
Jopa
11:38 07.11.2019.

Bljuv profesija... ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije