Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani odlaze kući

Srpski mediji nakon ispadanja: Krah i kraj, finale je bio okršaj s Hrvatskom

Francuska pobijedila Srbiju i gurnula Hrvatsku u drugi krug rukometnog Eura
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
17.01.2022.
u 22:35

- Rukometaši su osjetili moć pijetlova. Srpska momčad nije imala ni sreće na ždrijebu jer je u grupi igrala protiv dvije rukometne velesile kakve su Francuska i Hrvatska - navodi Kurir.

Aktualni olimpijski pobjednici Francuzi nisu dopustili nikakvo iznenađenje i u susretu 3. kola C skupine Europskog prvenstva u Szegedu su pobijedili Srbiju sa 29-25 pa uz Francusku dalje ide i Hrvatska.

Evo kako su mediji u Srbiji ispratili ispadanje njihove reprezentacije sa Eura...

- Šteta! Srbija izgubila od Francuske: Nestvaran finiš meča "orlova" i kraj sna na EP - navodi Blic, a Kurir dodaje:

- Rukometaši su osjetili moć pijetlova. Treba istaknuti da je Srbija bila oslabljena bez nekoliko igrača koji su bili odsutni zbog ozljeda i korone. Srpska momčad nije imala ni sreće na ždrijebu jer je u grupi igrala protiv dvije rukometne velesile kakve su Francuska i Hrvatska.

Tanjug navodi da je srpska momčad tek u finišu utakmice smanjila razliku kako bi poraz bio "podnošljiv".

B92 piše da su Francuzi održali Srbima lekciju rukometa.

- Jasno je svima bilo da je finale bilo protiv Hrvatske i ono je izgubljeno, ali se u susretu protiv Francuske očekivalo da Srbija makar pruži veći otpor, približan onom iz kvalifikacija kada su ostvareni pobjeda i remi, piše B92.

Informer ističe u naslovu: Krah i kraj za Srbiju - rutinska pobjeda Francuza!

- Osim tri minute dobre igre na početku i tri obrane Vladimira Cupare, odnosno, dva vezana gola Bogdana Radivojevića za 3:3, sve ostalo je bilo za zaborav - piše Informer.

Video - Bilić: Za mene je najbolji trio Balić - Metličić - Lacković

Komentara 1

ZA
zagi101
01:31 18.01.2022.

kak sad to, a tepali su im kak napokon igraju kao momčad jer do sada su bili samo skupina dobrih pojedinaca, kad ono tri tekme dva poraza, znači i dalje su nakupina ups skupina pojedinaca ali prosječnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije