Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI PROTIVNICI

Srpski mediji: Hrvati čekaju orlove, a čak nam ni oni nisu najteži protivnici

Hrvatska - Srbija
Goran Stanzl/Pixsell
10.10.2020.
u 08:00

Srpski mediji već najavljuju kako će Srbija dobiti mjesto u skupini s Hrvatskom

Još je jedno mjesto u skupini D na Europskom nogometnom prvenstvu sljedeće godine. Engleskoj, Hrvatskoj i Češkoj pridružit će se Srbija ili Škotska. Ove dvije reprezentacije će 12. studenoga u Beogradu razigravati za mjesto na Euru. Srbija je na putu do posljednje prepreke pobijedila Norvešku u Oslu nakon produžetaka (2:1). Junak gostujuće pobjede bio je dvostruki strijelac Sergej Milinković-Savić (82., 102.), dok je za domaćine zabio Mathais Normann (88.).

– Iskreno, ne mogu doći k sebi što sam dao dva gola u ovako teškoj utakmici, posebno drugi. Svi smo sretni, ali čeka nas još jedna utakmica idućeg mjeseca – rekao je Milinković-Savić za SportKlub.

Škotska je pak na domaćem terenu nakon jedanaesteraca svladala Izrael s ukupnim rezultatom 5:3. Obje reprezentacije čekaju nastup na Europskom prvenstvu više od 20 godina. Momčad Stevea Clarkea na velikom natjecanju nije bila pune 22 godine, dok je Srbija na europskoj smotri posljednji put nastupala 2000. godine u Belgiji i Nizozemskoj.

– Dobro je da pokazujemo kompaktnost i da možemo igrati protiv najkvalitetnijih igrača Europe i ne dopustiti im da uđu u šansu. To je ozbiljan pomak – rekao je izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković za SportKlub.

Srpski mediji već najavljuju kako će Srbija dobiti mjesto u skupini. Blic ima sljedeći naslov: Srbija na korak do grupe smrti! Hrvati čekaju orlove na Europskom prvenstvu, a oni čak nisu ni najteži rivali!”

Telegraf piše da je Srbija očitala nogometnu lekciju Norvežanima te da je SMS (Sergej Milinković-Savić) magijom ponizio Halandov tim za finale.

Ključne riječi

Komentara 9

IN
Internazionale
15:50 10.10.2020.

Skoti su neugodni u gostima, pogledajte im statistiku, imaju kompaktnost, dok srbe imaju pojedince koji mogu da rijese tekmu u dva minuta kao SMS, Tadic, Mitrovic itd

Avatar Sajko
Sajko
08:57 10.10.2020.

mene uopće ne bi iznenadilo da se okliznu protiv škota doma, to bi zapravo bio klasični srpski mentalitet.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
10:39 10.10.2020.

zamisli velesile u nogometu-srbija!hahahahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije