Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozan gaf na naslovnici

Srpski list kao napadača na vaterpoliste Crvene zvezde istaknuo pokojnog torcidaša

Naslovnica Bilca
Foto: Blic
15.02.2019.
u 11:07

Ivan Mate Blažević ubijen je ubodom nožem u srce u Stobreču u kolovozu 2017. godine.

Srpski list Blic optužio je pokojnog Ivana Matu Blaževića za napad na vaterpoliste Crvene zvezde. Uz naslov "Oni su tukli vaterpoliste", Blic je na naslovnici izvukao fotografije privedenih navijača, a u članku i naveo njihov identitet premda hrvatska policija taj podatak nije iznijela u javnost.

Kako je Ivan Mate Blažević završio na naslovnici, doista nije jasno, no taj je pripadnik Torcide ubijen ubodom nožem u srce u Stobreču u kolovozu 2017. godine.  

Podsjetimo, trojica vaterpolista beogradske Crvene zvezde napadnuti su u subotu na splitskoj Rivi. Na njih su, dok su pili piće na terasi kafića, nasrnuli huligani isprovocirani njihovim klupskim trenirkama s natpisom imena kluba – Crvena zvezda.

Dvojica srbijanskih sportaša su pobjegla, dok se treći se spasio skokom u more.

Trojica navijača odmah su uhićena, dvojici je određen jednomjesečni zatvor, dok je četvrti napadač identificiran naknadno. Privedeni su nakon što ih je policija osumnjičila za kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju i kazneno djelo razbojništva.

Komentara 22

DM
Dmitar1.
12:27 15.02.2019.

Na svu sreću taj osuđivani kriminalac i huligan je odavno mrtav. Neće nauditi nikom više.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:51 15.02.2019.

Pa nije spomenut nikakav Ivan mate, već Nikola, Mirko , Jurica. Znači, slike ne valjaju, imamo samo ime, prezimena ne. Još glavni organizator - konobar?

DA
DalmatinskiGaleb
11:19 15.02.2019.

Srbi su debelo ogrezli u laži, a njima je "istina" roba s kojom se trguje... Izgleda za jeftine pare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije