Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje iz bajke

Srpski košarkaš oženio prelijepu manekenku, na zabavi se orila glazba svima dragog Hrvata

Nemanja Nedović i Mina Milutinović
Foto: instagram.com/neda1624
03.08.2020.
u 10:42

Nedović i Milutinović u vezu su se upustili prije otprilike pet godina, zaručili su se na Maldivima, a u brak su planirali uploviti još prošle godine

Srpski košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović uplovili su u nedjelju u bračne vode, a tamošnji mediji prenose da je vjenčanje bilo kao iz bajke.  

Dio atmosfere uzvanici su prenijeli na svojim profilima na Instagramu, odnosno u 'pričama' u kojim se dalo zamijetiti da je okupljene zabavaljala i glazba Zlatana Stipišića Gibonnija.

Nedović i Milutinović u vezu su se upustili prije otprilike pet godina, zaručili su se na Maldivima, a u brak su planirali uploviti još prošle godine.

Međutim, svečanost je tada odgođena zbog njegovih obveza prema reprezentaciji, odnosno zbog ozljede, ali ovoga se ljeta napokon sve poklopilo. Nedović je uz to u srpnju riješio i pitanje novoga kluba, pa će tako naredne sezone nositi dres Panathinaikosa. 

Zanimljivo, njegovu karijeru i objave na Instagramu prate i brojni Hrvati, među njima i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić te Marcelo Brozović.

 

Komentara 7

OD
Ostanite_doma
11:21 03.08.2020.

Divno sponzorstvo bratstva i jedinstva između bratskih naroda balkana. Živjela jugoslavija i VL Svaki dan nađete novinsvježi srbskonhtvatsku ljubav za poticanje agende pomirenja i širenje atmosfere relativizacije trivilizacije i ko nas bre zavadi sljedbenika

Avatar mikioni
mikioni
11:51 03.08.2020.

Ne znam sto cu od srece

BU
Budibudan
13:57 03.08.2020.

Jao,kako nas vole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije