Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGREDI NA BENZINSKOJ

Srpska policija uhitila navijače Hajduka, prijeti im do 60 dana zatvora

Torcida
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
03.08.2018.
u 12:46

Po povratku iz Bugarske, srpska policija je presrela navijače Hajduka te ih privela.

Pripadnici Torcide su na putu na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Slavije u Sofiji napravili izgrede na benzinskoj crpki kod Vrčina.

Otuđili su veću količinu pića, ispisivali grafite te prevrtali kontejnere.

Po povratku iz Bugarske, srpska policija je presrela navijače Hajduka te ih privela.

- Policajci iz policijske stanice Grocka uhitili su 32 navijača Hajduka koji su na putu za Sofiju napravili kaos na benzinskoj postaji. Uhićeni su na povratku iz Bugarske, a akciju je predvodio osobno šef policijske postaje Grocka Zoran Đorđević - piše Blic.rs.

Kod njih su pronašli veću količinu drvenih i metalnih palica, sjekire, baklje, kao i manju količinu narkotika.

O izgredu navijača progovorio je Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

- U policijske stanice u Nišu i Grockoj prevoze se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina tj. cigarete, piće i igračke sa markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj crpki, sucu za prekršaje bit će privedeno 28 navijača i prijeti im kazna od 30 do 60 dana zatvora - poručio je Stefanović, istaknuvši da je srpska policija pretresla preko 400 navijača Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 95

Avatar petrolio
petrolio
13:03 03.08.2018.

nisam mislio da ću to nikada napisati, ali bravo za srbe! kad naša policija zatvara oči pred tim organiziranim bandama našmrkanih bitangi i bandita iz splita, barem da im netko stane na kraj! javite broj računa da doplatimo da ihh što duže zadržite, ako je moguće trajno!

IS
istina00
13:04 03.08.2018.

nadam se da njihova policija neće štedjeti pendreke! :-)))

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
13:12 03.08.2018.

hohoho, već guštam kad ih zamislim u smrdljivim ćelijama na +40 C, a oko njih krezube voline od 130-150 kg koji se oblizuju na njih....kad izađu van,hodat će raširenih nogu kao kauboji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije