Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI KUP

Srna strijelac u pobjedi, Vukojević ''pocrvenio''

Darijo Srna
Reuters
28.10.2009.
u 20:50

U četvrtfinalu ukrajinskog nogometnog Kupa odigrano je "finale prije finala". U Donjeck je došao kijevski Dinamo, a pobjedu su slavili nogometaši Šahtara 2:0.

Hrvatski nogometaši su, na obje strane, bili u glavnim ulogama, no Darija Srnu će domaći navijači pamtiti po dobrome (bio je strijelac), dok je Ognjen Vukojević pocrvenio pet minuta prije kraja i nije po dobrome obilježio ovaj ogled.

Uvodni pogodak je postignut u 23. minuti, a djelo je Darija Srne. Ilsinho je bio asistent, a hrvatski reprezentativac se stuštio u suparnički šesnaesterac, te je bio precizan u završnici. Nakon toga su mreže mirovale, makar je pogodaka moglo biti na obje strane.

Sve šanse gostiju su isparile pet minuta prije kraja kada je Vukojević napravio grubi prekršaj na Kučeru, zbog čega je zaradio direktni crveni karton. Pobjedu je zapečatio Fernandinho golom u posljednjoj minuti ogleda.

U polufinale su se još plasirali Tavrija, Volin i Metalurg iz Donjecka.

Ukrajinski kup, četvrtfinale:

Šahtar - Dinamo Kijev 2:0 (Srna 23, Fernandinho 90)

Tavrija - Obolon 4:0

Volin - Metalurg Zaporožje 2:1 (nakon produžetaka)

Dnjipro - Metalurg Donjeck 1:2 (nakon produžetaka)

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije