Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenira s momčadi

Srna pao na doping testu u Ukrajini, a ne Ligi prvaka?

Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates after scoring a penalty kick goal during the Champions League group A soccer match against Malmo in Lviv, Ukraine, November 3, 2015. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.09.2017.
u 16:24

Prošli tjedan kapetan Šahtara nije putovao na utakmicu u Odessi, a trener Paulo Fonseca tvrdi kako je to bila njegova odluka uzrokovana umorom i rotacijama u momčadi.

Još se uvijek nagađa o dopinškoj aferi Darija Srne. Nitko ne govori ništa konkretno, a Šahtar službeno šuti već treći dan od objave informacije u medijima. Ni Srna ne daje nikakve informacije i mirno trenira s ekipom uoči subotnje utakmice ukrajinske lige protiv Zirke.

Prošli tjedan kapetan Šahtara nije putovao na utakmicu u Odessi, a trener Paulo Fonseca tvrdi kako je to bila njegova odluka uzrokovana umorom i rotacijama u momčadi.  

Bilo kako bilo Šahtar se ne oglašava, a ukrajinski mediji pišu kako je Srna pao na testiranju u drugom dijelu prošle sezone u Ukrajini, a ne u Ligi prvaka. Prema pravilima Ukrajinski bi savez o rezultatima testiranja trebao izvijestiti WAD-u, koja u roku od deset dana obavještava igrača i klub o otvorenom postupku te ponavlja testiranje.

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
13:37 22.09.2017.

kriv je. nema tu puno priče. i carl lewis se pucao, pa je bio svjetski prvak, al 'službe' nisu smjele ni pisnuti. danas je doping prije svega politika i ukazuje na odnos između država, blokova. tj. njihovu snagu. kao i kod rejting agencija. kad bi npr. ruska ili kineska agencija procjenjivala američki rejting, bio bi blizu smeća. ukupni dug, bdp, zaduženost po sektorima, štampanje novca, obujam realne proizvodnje i tako dalje. i udjel duga u bdp-u. a ovako američke agencije za rusiju vele da je smeće. druga stvar što su i za svoje govorili da su super, pa je došla kriza...i bankroti.

MI
Miće1911
17:22 21.09.2017.

A kad Ademiu nalaz negativan onda nikon nista !! Covik slobodno igra nogomet a Srni odma paljba sa svih strana !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije