Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PRESSING

Srna otkrio zašto je odbio biti u Dalićevom stožeru

Darijo Srna Igor Štimac
Foto: Screenshot
1/4
06.07.2018.
u 15:20

- Ispao sam žrtva tuđih pogrešaka, međutim to je jedna velika lekcija u života. No, nisam spustio ruke - rekao je Srna

Igor Štimac u osmoj emisiji Večernji pressing ugostio je rekordera po broju nastupe za vatrene i četvrtog najboljeg strijelca hrvatske reprezentacije Darija Srnu. Iza Srne je teška godina jer nije igrao zbog dopinga.

- Ispao sam žrtva tuđih pogrešaka, međutim to je jedna velika lekcija u života. No, nisam spustio ruke, krenuo sam u tu borbu optimistično, jako, nisam imao pravo iznevjeriti obitelj, prijatelje, navijače i na kraju sam pobijedio i tu bitku - rekao je Srna.

O nastupima vatrenih u Rusiji ističe:

- Cijela Hrvatska gori, očekuje se sad utakmica po meni jako  teška, domaćin je uvijek nezgodan, zabio je više golova, jedan više od nas, iako su protiv Urugvaja pokazali nedostatke. Iako smo i mi pokazali u jednom dijelu utakmice protiv Danske, međutim Hrvatska je kvalitetnija na svakoj poziciji. Ova Hrvatska mora daleko.

Srna se proteklih godina našao i na udaru Torcide.

- Ja ću uvijek biti navijač Hajduka, ali to je za mene bio veliki i težak udarac, za koji sam se doslovno zapitao, pa jel' moguće da mi se netko tako obraća. No, to je problem u hrvatskom nogometu. Što sam ja kriv, mogao sam u toplim krajevima odmarati sa suprugom, no ja sam došao u Zagreb, gdje se moraš suočiti s raznim povicima, transparentima, istrpjeti svakakve kritike koje se odražavaju i na moju obitelj.

Zašto je Srna odbio poziv u Dalićev stožer, koji mu je najdržai trofej u karijeri, što kaže o ratu u Ukrajini, kako popraviti atmosferu u Hrvatskoj, kao i o Mamiću, HNL-u, Hajduku, obrazovanju svoje djece gledajte u videu.

Darijo Srna Igor Štimac
1/14

Komentara 3

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
17:33 06.07.2018.

Bravo Igore jedini ti otvoreno toj bagri koja misli da je Hajduk otvoreno u lice kažeš tko su. A to su mali obični jazavci i miševi bez repa . Pozdrav od stare Torcide sa istoka tebi i Dariju legendi Hajduka .

DU
Deleted user
17:34 06.07.2018.

Ne željim gledati video.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije