Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI HRVAT

Srebrni Vatreni debitirao u novom klubu pa izgubio...

SP 2018, Francuska - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
26.10.2020.
u 20:48

Za hrvatsku reprezentaciju je sakupio 44 nastupa, a nakon veličanstvenih ruskih dana i osvojenog sreba na svjetskom prvenstvu oprostio se od dresa "Vatrenih"

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije i Monaca Danijel Subašić (35) debitirao je za MNK Varoš Zara Dental Centar koji se natječe u Prvoj županijskoj futsal ligi.

Subašić je za Varoš zaigrao u dvoboju protiv MNK Idasse. Međutim, ne na vratima, već kao igrač.

Na koncu je ekipa Idasse slavila sa 1-0, a "Suba" su svojoj novoj ulozi nije uspio svladati suparničkog vratara.

Subašić je u lipnju ove godine nakon osam godina i 292 nastupa napustio redove Monaca, a nakon toga još nije pronašao novi klub.

Za hrvatsku reprezentaciju je sakupio 44 nastupa, a nakon veličanstvenih ruskih dana i osvojenog sreba na svjetskom prvenstvu oprostio se od dresa "Vatrenih".

– Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco, šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra u malonogometnim terminima, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal – kazao je Marko Vukić o Subinom dolasku u njihov klub.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije