Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUŠTA UTAKMICE

Srebrni olimpijac veliki je navijač Dinama: Bit ćemo prvaci i proći skupinu u Europi!

Zagreb: Dinamo i Osijek sastali se u polufinalu hrvatskog nogometnog kupa
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
07.10.2021.
u 20:30

- Od ostalih sportova volim pogledati skijanje i formulu 1 - rekao je Tin koji želi ove godine završiti i treću godinu na Strojarskom fakultetu.

Uz sportsku gimnastiku pomno Tin Srbić prati i nogomet, kojeg . Nije tajna da je veliki navijač Dinama.

- Mislio sam da neće moći pobijediti na gostovanju kod Genka. Dečki su me baš iznenadili kako su zrelo odigrali. Tu utakmicu gledao sam u Dubrovniku, u jednom kafiću u kojem se inače okupljaju navijači Dinama iz tog grada. Sto posto dolazim na stadion Maksimir kada ćemo igrati domaće utakmice protiv Genka i Rapida. Na kraju krajeva, vjerujem u prolazak skupine - rekao je Tin.

I HNL je zanimljiv?

- Da, neki klubovi su se nabrijali, ali Dinamo će opet biti prvak.

Osim nogometa, pratite li još neke sportove?

- Ne u toj mjeri. Što se tiče nogometa i Dinama, već unaprijed znam koji dan i koji mjesec su utakmice. Od ostalih sportova volim pogledati skijanje i formulu 1 - rekao je Tin koji želi ove godine završiti i treću godinu na Strojarskom fakultetu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gordi
gordi
07:30 08.10.2021.

bravo TIN...izvrstan sportaš i navija za največi HRVATSKI KLUB DINAMO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije