Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško mu je kada gubi

Uplakanom Novaku Đokoviću to je bila najveća kazna

15.01.2020.
u 10:38

Novak je bio kažnjen i kada nije priznao poraz na pravi način. Govorili smo mu da poraz mora podnijeti kao i pobjedu, jer i to je dio sporta - kaže Srđan Đoković

Novak Đoković predvodio je srpsku tenisku reprezentaciju do naslova na prvom ATP kupu u Sydneyju. Srbija je u finalu pobijedila Španjolsku s 2:1.

Otac najboljeg srpskog tenisača Srđan Đoković u jutarnjem programu na srpskoj televiziji TV Prva otkrio je kako Novak nije volio gubiti te je teško podnosio neuspjehe.

1/6

– Teško mi je kada gubi, ali i on ih teško podnosi, samo to ne pokazuje. Dugo mu treba da se oporavi od poraza. Stalno sam mu govorio kako čovjek u porazu može mnogo toga više naučiti nego iz pobjede. Poraz ga tjera da razmisli zašto se dogodio, a pobjeda sakrije ružne stvari koje su se događale tijekom igre – rekao je Srđan Đoković.

Je li Novak plakao kada je izgubio?

– I to se događalo, rijetko, ali i toga je bilo. Kada je imao sedam, osam godina bio je kažnjavan i više to nije radio. Novak je bio kažnjen i kada nije priznao poraz na pravi način. Govorili smo mu da poraz mora podnijeti kao i pobjedu, jer i to je dio sporta – dodao je Srđan Đoković.

Novakov otac otkrio je kako je kažnjavao sina.

– Nije išao na trening. Novak je uvijek bio fantastično dijete. Kakav je bio sa šest godina, takav je i danas. Discipliniran i vrijedan svih 24 sata – istaknuo je Srđan Đoković.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Ključne riječi

Komentara 7

ZO
zoran234
12:55 15.01.2020.

Mora Novak biti malo skromniji. Ne treba više ništa osvajati. Treći teniser svih vremena.

RM
ruzica_mario
11:25 15.01.2020.

koja je poanta?

BO
Bojnik
12:17 15.01.2020.

Tesko je kad naviknes na pobijede. Zamislite kako je bilo Srbima 91,92,95....Pa uzas....svi plakali. Sad mi ih je bas malo zao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije