Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U ŠOLDIMA SVE

Srbin želio Mandžu, nudio mu je pravo bogatstvo! Njegov odgovor nije mu se svidio

Mario Mandžukić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
1/5
12.09.2019.
u 11:08

Navodno se Mandžukić nije želio zaputiti u nogometnu egzotiku, ali Gazzetta spominje kako je Mandžukić odbio i plaću od čak pet milijuna eura po sezoni.

Mario Mandžukić imao je burno ljeto u svom Juventusu. Cijeli prijelazni rok spominjali su se potencijalni transferi od Kine do Engleske, ali na kraju je ostao u Italiji gdje nova sezona nije počela baš najbolje. 

On i suigrač Emre Can nisu prijavljeni za Ligu prvaka jer je tako odlučio novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri. 

Gazzetta otkriva kako se hrvatski napadač mogao spasiti ovoga u klubu. Na adresu talijanskog velikana stigla je ponuda od katarskog Al-Gharafa SC, koji vodi srpski trener Slaviša Jokanović.

Juventus je tu ponudu prihvatio, ali naš igrač i njegovi predstavnici nisu pristali. 

Iako veliki broj igrača u posljednjim godinama karijere odlazi na egzotične destinacije uživati u statusu zvijezda i s velikim godišnjim plaćama, navodno se Mandžukić nije želio zaputiti u nogometnu egzotiku i odustati od ozbiljnog nogometa, što se bogatim Kataranima sigurno neće svidjeti jer im je Mandžo dokazao da ipak nije sve u novcu. Gazzetta spominje kako je Mandžukić odbio i plaću od čak pet milijuna eura po sezoni.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

Komentara 8

Avatar grbadeva
grbadeva
11:58 12.09.2019.

Čak 5 milijuna po sezoni? A u Juventusu ima 6 milja. I onda bi kao trebao otići.

ER
EroK
11:39 12.09.2019.

Mandžo je bio i ostao hrvatska Legenda!

Avatar PeRo
PeRo
01:44 13.09.2019.

Reko sam mu slučajno da ne ode. Visi mi pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije