Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVAO KONTROVERZijE

Srbin strancima otkrio što Delijama znači tenk na koji su Hrvati odgovorili traktorom

06.02.2020.
u 10:57

Podsjetimo, u kolovozu je na stadionu Crvene zvezde u Beogradu uz mural ratnom zločincu Ratku Mladiću osvanuo tenk. To se dogodilo uoči utakmice s Young Boysima i borbe za ulazak u skupinu Lige prvaka

Bivši napadač Crvene zvezde Goran Čaušić nakon Beograda svoju je karijeru nastavio u Arsenalu iz Tule. I ta vijest nikako ne bi bila interesantna da u intervjuu za tamošnje medije nije prokomentirao slučaj koji je prošlog ljeta punio sportske rubrike na televizijama, u novinama i na portalima. 

Naime, Ruse je zanimala priča o tenku postavljenom pokraj stadiona Zvezde na koji su hrvatski navijači odgovorili postavljanjem traktora ispred Maksimira. 

Srbijanski mediji izvijestili su da je riječ o tenku koji je korišten u napadu na Vukovar, dok su crveno-bijeli to demantirali. Zvezda je navela da je vozilo kupljeno na jugu Srbije, da nema motor te nema nikakve opasnosti za navijače

– To oklopno vozilo bilo je spremno još prošle sezone za proslavu naslova u srpskoj Superligi, ali je sve krenulo naopako kada nas je Partizan pobijedio u finalu Kupa Srbije… Ideja je realizirana tek kada je Zvezda poslije ušla u Ligu prvaka. Tenk je postavljen ispred stadiona baš pred taj meč za ulazak u Ligu prvaka. To je simbol navijačke skupine Sjeverna armija, a ta vijest objavljena je u svim medijima. Znate, Srbija je u prošlosti imala mnogo ratova protiv Hrvatske, Bosne…i onda su mediji sve to negativno predstavili – rekao je Čaušić o tom događaju.

Podsjetimo, u kolovozu je na stadionu Crvene zvezde u Beogradu uz mural ratnom zločincu Ratku Mladiću osvanuo tenk. To se dogodilo uoči utakmice s Young Boysima i borbe za ulazak u skupinu Lige prvaka.

Marakana od sada ima još jednu atrakciju, naveli su tada iz Crvene zvezde.

Ubrzo je uslijedio i odgovor s hrvatske strane kada su navijači ispred stadiona u Maksimiru postavili – traktor.

>>> Pogledajte zanimljiv posao kojim se bavi naš boksač Stipan Prtenjača

Ključne riječi

Komentara 9

SV
svarog21
12:06 06.02.2020.

Volim tenkove....

HB
hr.boduli10
12:26 06.02.2020.

Isprid Emiratesa u Londonu dva topa. Nijemci na aparatima

TH
tsiganes.hr7
12:40 06.02.2020.

Huligane svih boja i nacija hapsiti, zaposliti na javnim radovima, a po potrebi mlatiti. Hranu im reducirati tek toliko da ne c*knu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije