Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do njegove riječi drže

Uvaženi Srbin preporučio Kovača europskom gigantu: To je čovjek kakvog tražite!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
08.06.2020.
u 21:05

- Niko Kovač je divna osoba i nadam se da neće pogriješiti pri odabiru sljedećeg kluba - kazao je u jemačkoj i danas vrlo popularni Stepi

Dragoslav Stepanović (71), umirovljeni srpski trener do čije riječi Nijemci itekako drže, pružio je javnu podršku Niki Kovaču i istaknuo ga kao idealnog kandidata za klupu dortmundske Borussije.

Čelnicima dortmundskog kluba poručio je da upravo Kovač ima kvalitete kakve traže, pa novinarima portala Sport1 otkrio da je prijatelj s nekadašnjim hrvatskim izbornikom.

- Da, čujemo se s vremena na vrijeme. Niko Kovač je divna osoba i nadam se da neće pogriješiti pri odabiru sljedećeg kluba. Već nam je svima pokazao što može osvojivši tri naslova s dva velika kluba, a u Frankfurtu je dokazao i to da zna kako raditi s mladim igračima i razvijati njihov potencijal.

Budući da Borussia ima jako puno mladih i darovitih nogometaša, dojma sam da je Kovač odgovarajuća osoba za taj klub - istaknuo je Stepanović, pa Hrvata upozorio na jednu izuzetno važnu stvar:

- Mislim da ne bi bilo dobro da prihvati ponudu Herthe samo zato što ga uz taj klub veže srce, da priskoče kome upomoć. To obično ne zavši dobro - naglasio je Stepanović, koji je u njemačkom nogometu ostavio dubok trag.

Osobito ga se pamti kao stratega Eintrachta i Bayera iz Leverkusena, odnosno po osvojenom Njemačkome kupu u sezoni 1992/1993, do kojega je stigao na klupi Bayera. Vodio je kasnije i Athletic Bilbao, AEK, Leipzig, a karijeru je završio na klupi Radničkog iz Niša.

Što se Luciena Favrea tiče, čelnici Borussije tvrde da je njegova pozicija za sada sigurna, ali u medijima je iz tjedna u tjedan sve više pritisaka budući da dortmundska momčad ni ove sezone neće osvojiti naslov prvaka Njemačke. Bayern titulu ima u džepu...

Kao jedan od mogućih nasljednika je istaknut i Amerikanac Jesse Marsch, sadašnji trener Salzburga, koji je uvelike usmjerio karijeru Erlinga Brauta Hålanda i vinuo ga među zvijezde.

Komentara 1

MA
majstorsmora
22:15 08.06.2020.

uvazeni Srbin preporucio Hrvata a Bosanac je gledao...glupi naslovi vas su highlight

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije