Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO GA ODUŠEVIO

Srbin otkrio kako je Kovač izjavom sve ostavio u čudu

Mijat Gaćinović
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/4
29.05.2018.
u 18:58

- Drago mi je da sam mu vratio ukazano povjerenje. Nije slučajnost da ide u Bayern, vrhunski je profesionalac. Prije svega dobar čovjek.

Srpski reprezentativac Mijat Gaćinović biranim je riječima govorio o Niki Kovaču, koji ga je vodio u Eintrachtu iz Frankfurta.

- On je njemački trener. Tako bih rekao. Nije baš mentalitetom s naših prostora. Kod njega se jako puno radi. Puno se trči, ali ne onako na 'suho', nego na utakmicama. Puno je tu sprinteva. Teški treninzi... Uvijek prvi dođe na stadion. Stvarno je tamo po cijeli dan, spava na stadionu. Zaluđen je nogometom, milijun posto je u tome. Nije slučajno trener Bayerna. Čuo sam priču da je prošlo ljeto imao ozbiljne ponude iz Njemačke i da to nije bio Bayern. I da je rekao da čeka baš Bayern. I sada će biti trener jednog od najvećih klubova na svijetu - rekao je za Mozzartsport Gaćinović pa dodao:

- Odmah je pokazao da vjeruje u mene. Kod prošlog trenera sam bio zamjena, nisam puno igrao. Niko je došao, a ja sam dan ranije saznao da imam mononukleozu. Nisam znao koliko dugo neću igrati. Rekao mi je: 'Znam da si bolestan, gledao sam neke tvoje utakmice. Ozdravi, cijenim te kao igrača, imaš nešto što ovi domaći nemaju. Kada se vratiš, ti ćeš kod mene igrati'.

- Sad ne znam, nisam prije vidio tog čovjeka u životu, trebam li mu vjerovati ili ne... Nisam znao ništa o njemu. I stvarno kada sam se vratio bio sam 'napaljen' da mu se dokažem. On je izjavio da sam tehnički najbolji igrač u klubu. Svima je bilo čudno. Drago mi je da sam mu vratio ukazano povjerenje. Nije slučajnost da ide u Bayern, vrhunski je profesionalac. Prije svega dobar čovjek. To je taj odnos kada vam igrači vrate kako smo mi njemu vratili u tom finalu. Bilo je nevjerojatno, plakao je poslije utakmice - kaže Gaćinović koji je cimer s Antom Rebićem.

- Nas dvojica smo cimeri, ali kad smo u karanteni odemo kod Luke Jovića i gledamo neke košarkaške utakmice. Stalno smo zajedno.

Mijat Gaćinović
1/12

Komentara 15

RS
rasta sev
19:36 29.05.2018.

Kovač je bio veliki borac kao igrač i nije čudo što je i kao trener uspješan, uz to i ljudina od čovjeka pošten i pravedan stvarno kao da nema veze s našim prostorima.

RS
rasta sev
19:35 29.05.2018.

Kovač je bio veliki borac kao igrač i nije čudo što je i kao trener uspješan, uz to i ljudina od čovjeka pošten i pravedan stvarno kao da nema veze s našim prostorima.

SS
sokac sa drave
07:00 30.05.2018.

Jednostavno on je svoj,on nije krkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije