Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ZVEREVA

Srbin kiksao, Rus ga dobio: Medvedev bolji u Londonu, prošao u polufinale

FRA, ATP Tour, Rolex Paris Masters
EXPA/PIXSELL
19.11.2020.
u 09:00

Medvedev je tako osigurao prvo mjesto u skupini jer je u 1. kolu u ponedjeljak svladao i Nijemca Alexandera Zvereva.

Ruski tenisač Danil Medvedev plasirao se u polufinale ATP finala u Londonu nakon samo dva odigrana kola, on je u susretu 2. kola skupine "Tokio 1970" uvjerljivo nadigrao prvog igrača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6-3, 6-3.

Medvedev je tako osigurao prvo mjesto u skupini jer je u 1. kolu u ponedjeljak svladao i Nijemca Alexandera Zvereva.

Kako je ranije u srijedu Zverev bio bolji od Argentinca Diega Schwartzmana sa 6-3, 4-6, 6-3, upravo će đoković i Zverev u svom međusobnom dvoboju u petak odlučivati o drugom putniku u polufinale iz ove skupine. Njih dvojica su trenutačno na omjeru pobjeda i poraza 1-1, dok je Schwartzman nakon dva poraza u prva dva nastupa ostao bez izgleda za prolazak u polufinale. Argentincu još preostaje odigrati dvoboj protiv Medvedeva u petak.

U utorak je Austrijanac Dominic Thiem osigurao prvo mjesto u skupini "London 2020" s dvije pobjede iz prva dva nastupa te će on u subotu u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda đoković - Zverev, dok će za drugo mjesto u toj skupini u četvrtak od 21 sat igrati Španjolac Rafael Nadal i branitelj naslova Grk Stefanos Tsitsipas. Pobjednik tog dvoboja će u subotu igrati protiv Medvedeva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:33 19.11.2020.

Vrijeme je za "energetske pločice " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije