Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda gradačac

Srbin dobio otkaz u bosanskom klubu zbog skandalozne izjave: 'Svi su oni isti'

Dejan Popović
Foto: Facebook/Screenshot/NK Zvijezda
1/2
14.01.2019.
u 09:31

Jedna navijačica Popovića je nazvala 'genocidašem'

Nogometni klub Zvijezda iz Gradačca, član drugog razreda lige Bosne i Hercegovine, otpustio je svog kapetana Dejana Popovića zbog njegovih političkih postupaka. 

Popović je putem Instagrama uputio rođendanske čestitke – Republici Srpskoj

"Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga, pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka", napisao je Popović, a to se baš nije svidjelo Upravi kluba.

Foto: Instagram/Dejan Popović

– Nakon sastanka Upravnog odbora u povodu postupka igrača i kapitena Zvijezde Dejana Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda Gradačac raskida suradnju s ovim igračem – piše u službenoj objavi ispod koje su navijači ostavljali komentare u kojima se slažu s upravom kluba.

"BRAVO! Tako se brani klub, grad i jedina nam država. Pozdrav", "Šta drugo očekivati, našem gradu herojskom i klubu našem nisu potrebni takvi igrači......", "Svi su oni isti", samo su neki od komentara dok ga je jedna navijačica nazvala "genocidašem"

>> Pogledajte kako je bilo na treningu Dinama u Turskoj

Komentara 17

LU
lucio2
11:44 14.01.2019.

Srpska posla.

KR
krivousti
10:12 14.01.2019.

svaki put kada stignu ovakve usrane vijesti iz bih o dodiku, republici tzv. srpskoj, pa o tim srbima koji se ponašaju kao hemeroidi, ja samo još više volim bljesak i oluju.

Avatar nekakav
nekakav
14:51 14.01.2019.

otišao bez odštete.... fino... a poruke? jel nekog uvrijedilo to što je napisao? nekome ponos, a nekome uvreda?! kud je otišla ta politička i ina korektnost... jel rs kao i fbih sasavni dio bih? jeste. u čemu je problem, priznati to što je činjenica? amerikanci svoju ljubav prema domovini nazivaju patriotizmom i u ime toga razaraju druge države, dok drugima lijepe etiketu nacionalista... eh, ništa od prvog mjesta, znači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije