Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog rts-a

Srbijanski navijači okomili se na HRT: 'Zašto ne prenosite hrvatski Partizan!'

Grobar, Delija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.07.2015.
u 14:35

HRT objavio kako će prenositi utakmice Dinama i Hajduka, no ne i Rijeke te Lokomotive

Srbijanski navijači okomili su se danas na Facebook stranicu Hrvatske radiotelevizije, a razlog je bio prijenos 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka između gruzijske Dile Gori i Partizana. Točnije, spomenutu utakmicu nije prenosila Radio-televizija Srbije pa su se u šali okrenuli HRT-u.

Moguće je da su komentare postavljali i Grobari, navijači Partizana, ali i Delije, navijači Crvene zvezde koji nerijetko provociraju Grobare tvrdnjama kako je Partizan hrvatski klub, da ga je osnovao Franjo Tuđman te da su njegovi navijači franjevci.

– Obrisat ću sve kanale osim HRT-a ako pustite prijenos Dila Gori – Partizan! Unaprijed hvala! – napisao je jedan, očito navijač Partizana.

No, bilo je i komentara koje su vjerojatno postavili žestoki suparnici. A čak su pokušali i karikirati hrvatski jezik. Evo tri takva:

– Pustite prijenos Dila Gori – NK Partizan, sjetite se našeg Franje.

– E ako ne budete prijenosili Dila Gori – GHNK Partizan franjevci, prijelazim na RTL...

– Kaj zezate. Nema prijenosa najboljeg hrvatskog kluba Partizana. Za kaj Dinamo, Rijeka, Hajduk i Lokomotiva imaju prednost? Šta bi reka Franjo?

A kad smo već kod televizijskih prijenosa europskih utakmica, dodajmo kako je HRT objavio da će prenositi utakmice Dinama i Hajduka.

Hrvatski prvak u srijedu u 20 sati gostuje kod Fole Esch u drugom pretkolu Lige prvaka. Dan poslije Hajduk dočekuje Koper u 19 sati u drugom pretkolu Europske lige.

Zbog toga što škotska televizija ne proizvodi signal za prijenos uzvratnog susreta 2. pretkola Europske lige Aberdeen –Rijeka, HRT neće biti u mogućnosti prenositi taj susret u četvrtak.

Oko prijenosa utakmice PAOK-a i Lokomotive nije se oglasila niti jedna hrvatska TV kuća.

>>Dinamovci bez Ćorića na uzvrat s Folom. Mamić: Nema pritiska!

Komentara 25

TV
tinki vinki
14:42 21.07.2015.

Zasto je ovo uopce vijest pa svakodnevno ih vidamo na svim mogucim portalima

Avatar A-10
A-10
16:30 21.07.2015.

Večernji list objavljuje ekskluzivno srpske komentare s nekakvih srpskih stranica. Haha. A na istom tom večernjem više srpskih nego Hrvatskih komentatora. haha. Uh, što me ovo nasmija. hahahahah

KO
komentatorxyz
15:25 21.07.2015.

sezona kiselih krastavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije