Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Srbija s igračem manje do boda protiv Turske, Olmo asistent u pobjedi Španjolske

Spain U21 v Germany U21 - UEFA European Under-21 Championship - Final - Stadio Friuli
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
06.09.2020.
u 23:03

Najbolji pojedinac na utakmici je bio kapetan Sergio Ramos koji je, uz odličnu partiju u obrani, postigao dva pogotka. Prvi je zabio s bijele točke, a drugi je postigao glavom nakon sjajnog centaršuta Danija Olma. Pogotke su postigli i 17-godišnji Ansu Fati te novi igrač Manchester Cityja Ferran Torres

U najjačoj jakosnoj skupini A Lige nacija Španjolska je na domaćem terenu deklasirala Ukrajinu 4:0. Izabranici Andreja Ševčenka nisu bili na razini te je Furija furiozno počistila Ukrajince. 

Najbolji pojedinac na utakmici je bio kapetan Sergio Ramos koji je, uz odličnu partiju u obrani, postigao dva pogotka. Prvi je zabio s bijele točke, a drugi je postigao glavom nakon sjajnog centaršuta Danija Olma. Pogotke su postigli i 17-godišnji Ansu Fati te novi igrač Manchester Cityja Ferran Torres. 

U drugom dvoboju najjače skupine Švicarska i Njemačka su podijelili bodove rezultatom 1:1. Za Elf je vodeći pogodak zabio Ilkay Gundogan, da bi u drugom dijelu poravnao desni bočki Widmer koji se uključio iz drugog plana. 

Naši susjedi u jakosnoj skupini B Lige nacija nisu upisali pobjede. Dok je Mađarska na svojem terenu poražena 2:3 od Rusije, reprezentacija Srbije je, također na domaćem terenu, odigrala bez pogodaka s Turskom. Treba naglasiti da je Srbija igrala s igračem manje od 49. minute kad je drugi žuti karton dobio kapetan Aleksandar Kolarov.

U preostalim dvobojima jakosne skupine B Wales je s minimalnih 1:0 svladao Bugarsku, kao i Finska Irsku. 

Komentara 4

Avatar Joejordan
Joejordan
19:46 07.09.2020.

Olmo strašan igrač,kad bi mi imali jednog takvog igrača ne bi bilo problema.

IJ
Istina_je_bolna
08:38 07.09.2020.

Srbi su jos jednom pokazali da jednostavno ne znaju igrati nogomet. Negledljivo i dosadno. Uzalud traženje alibija u izborniku, stožeru itd. Nogomet nije njihov sport.

Avatar KiM
KiM
00:43 07.09.2020.

Auh, Spanci razbise Ukraince ko beba zvecku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije