Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA

Ruski navijači ovom su porukom potvrdili da su veliki prijatelji sa Srbima

Foto: Printscreen Youtube
16.10.2017.
u 14:03

Delije su prijatelji s navijačima moskovskog Spartaka, a grobari su bliski s fanovima CSKA.

Srpski navijači bit će itekako dobrodošli na Svjetsko prvenstvo koje se iduće godine igra u Rusiji. U to smo se mogli uvjeriti i tijekom jučerašnje utakmice između Zenita i Arsenala iz Tule (0:1) u ruskoj ligi.

Navijači domaće momčadi tijekom utakmice istaknuli su veliki transparent, pola u bojama ruske, pola u bojama srpske zastave, na kojem je pisalo:

- Dobrodošli, braćo!

Nekoliko srpskih i ruskih navijačkih skupina u dobrim je odnosima. Delije su prijatelji s navijačima moskovskog Spartaka, a grobari su bliski s fanovima CSKA.

Komentara 34

DE
deda1234
15:44 16.10.2017.

Malo sam ljubomoran!!

Avatar debela koli
debela koli
15:16 16.10.2017.

Kod katolika nema braće. Samo interesi.

Avatar brcko dc
brcko dc
17:46 16.10.2017.

Pokazao se brat Rus kada je srbe Clinton guzio one davne 1999 godine.Hahahahaha.Navijaci mogu raditi sta hoce , oni su obicna telad jedne drzave.I Kina nije smjela reagirati.Kada si kriv i kada si sasluzio bombardiranje onda te finu Rus izvucee iz guzice i baci te pred Ameriku,Hahahahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije