Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK SRBIJE:

Srbija može igrati u finalu SP-a, a Hrvatska ima šansu proći skupinu

mladen krstajić
Foto: Reuters/Pixsell
22.05.2018.
u 11:36

- Na velikim natjecanjima najvažnije je da imate kontinuitet nastupa, a to Hrvatska ima jer je gotovo stalni sudionik svjetskih i europskih prvenstva.

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Mladen Krstajić najavio je Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kojem će njegova momčad igrati protiv Kostarike, Švicarske i Brazila.

- Naš cilj smo ostvarili plasmanom na SP, s obzirom da znamo da Srbija nije sudjelovala na velikim natjecanjima u posljednje vrijeme. Skupina je atraktivna i teška. Brazil je favorit, ali ni favoritima ne bude lako kako ljudi zamišljaju - rekao je Krstajić za Anadolu Agency (AA).

Prokomentirao je i Hrvatsku.

- Na velikim natjecanjima najvažnije je da imate kontinuitet nastupa, a to Hrvatska ima jer je gotovo stalni sudionik svjetskih i europskih prvenstva. Imaju odličnu i iskusnu ekipu, ambicioznog i perspektivnog trenera, koji zna što mu je činiti. Hrvati imaju ozbiljnu šansu plasirati se u drugi krug. Onda ide nokaut faza gdje mogu daleko dogurati jer imaju kvalitetu.

Srbijanski sudac Milorad Mažić sudit će ovogodišnje finale Lige prvaka, a nedavno je izjavio da bi volio da mu se ne ostvari želja da sudi finale SP-a aludirajući da bi mu bilo draže da Srbija igra u završnici.

- O Mažiću je suvišno govoriti. Potvrđuje se iz mjeseca u mjesec u našoj ligi i širom Europe. Dosegao je vrhunac i među top tri ili četiri arbitra je u Europu. On je dobar brend iz Srbije i na pravi način je prezentira. Volio bih da to što je izjavio i ostvari mu se. Sve je moguće u životu, pa i to da Srbija igra u finalu.

A na pitanje tko je najbolji igrač svijeta, Ronaldo ili Messi, Krstajić je odgovorio:

- Teško je izdvojiti Messija ili Ronalda. Volio bih da se pojavi neki treći, Srbin.

>> Pogledajte galeriju: Zaboravite Larissu Riquelme, nova bujna ljepotica obara s nogu!

mladen krstajić
1/8
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:27 22.05.2018.

Naš legendarni igrač Josip Joe Šimunić mogao bi dati poneki stručni savjet fudbalerima Srbije, posebno u taktici obrane.. Kako bez prekršaja zaustaviti kontranapad, i kako na jednoj utakmici dobiti tri žuta kartona.. :)

BE
Beogradjan
13:44 22.05.2018.

Sta bi vi radili da nema informacija iz Srbije... Novinari vam jadni nemaju o čemu pisati nego o propalom Agrokoru i kako se čini već sada propalom Plenkoviću. Političari vam nigde ne idu, naš Vučko već dva dana u Baku, a vasi nigde i šta onda da rade novinari...

PA
pavel1001
14:06 22.05.2018.

ma bar u finalu breeeeeeeeee 💩

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije