Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRENULI IZ 2:0

Suci poklonili izjednačenje Srbiji, a Ronaldo 'poludio': Poništili mu gol u 95. minuti!

World Cup Qualifiers Europe - Group A - Serbia v Portugal
NOVAK DJUROVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.03.2021.
u 23:16

Srpski stoper Stefan Mitrović izbio je loptu nakon što je ona prešla gol-liniju te je Portugal trebao povesti sa 3:2, no suci nisu označili pogodak već je glavni djelitelj pravde Makkele čak pokazao i žuti karton Ronaldu

U najzanimljivijoj utakmici subotnjeg programa europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se igrati u kataru 2022. godine Srbija i Portugal su u skupini A igrali 2:2 (0:2).

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski niz prije Cipra

Portugal je stigao do velike prednosti u prvom poluvremenu s dva gola glavom Dioga Jote (11, 36), no Srbija je u nastavku uspjela spasiti bod i uz obilatu sudačku pomoć. Već u prvoj minuti nastavka Aleksandar Mitrović (46) je smanjio na 1:2 no nizozemska sudačka postava propustila je označiti zaleđe u kojemu se prethodno nalazio asistent Radonjić. Na 2:2 poravnao je Kostić (60) iz lijepe akcije, da bi u sudačkoj nadoknadi suci još jednom teško oštetili Portugal. Cristiano Ronaldo je u utrci za loptom bio brži od vratara Dmitrovića te poslao loptu prema praznoj mreži. Srpski stoper Stefan Mitrović izbio je loptu nakon što je ona prešla gol-liniju te je Portugal trebao povesti sa 3:2, no suci nisu označili pogodak već je glavni djelitelj pravde Makkele čak pokazao i žuti karton Ronaldu zbog prigovora.

U drugom susretu ove skupine Luksemburg je senzacionalno kao gost svladao Irsku sa 1:0 (0:0) golom Rodriguesa (85).

Srbija i Portugal sada imaju po četiri boda, treći je Luksemburg s tri, a slijede Azerbajdžan i Irska bez bodova.

Suparnik Hrvatske u skupini na ovoljetnom EURU Češka u susretu je skupine E u Pragu odigrala 1:1 (0:0) protiv Belgije. Češku je do prednosti doveo Provod (50), a poravnao je Lukaku (60). U drugom dvoboju te skupine Bjelorusija je nadigrala Estoniju sa 4:2 (1:1).

Češka i Belgija su na po četiri boda, Bjelorusija ima tri, a Wales i Estonija su bez bodova.

Turska je u svom drugom nastupu u skupini G ostvarila drugu vrijednu pobjedu svladavši u Malagi kao gost Norvešku sa 3:0 (2:0). Dvostruki strijelac bio je Tufan (4, 59), a jedan gol dodao je Soyuncu (28). Prije tri dana Turska je kao domaćin nadigrala Nizozemsku sa 4:2.

Drugu pobjedu ostvarila je i Crna Gora, ali ona je igrala protiv mnogo slabijih suparnika. Nakon latvije, crnogorci su svladali i Gibraltar, njih sa 4:1 (2:1). Golove za Crnu Goru postigli su Beqiraj (26), Simić (43), Tomašević (53) i Jovetić (80), dok je na 1-1 nakratko poravnao Stryche (30-11m).

 

Nizozemska je do prvih bodova stigla 2-0 (1-0) pobjedom protiv Latvije u Amsterdamu, a strijelci su bili Berghuis (42) i De Jong (69).

Turska i Crna Gora su na vrhu sa po šest bodova, Nizozemska i Norveška imaju po tri, dok su Latvija i Gibraltar bez bodova.

Komentara 28

BI
billynik
23:23 27.03.2021.

Zašto je to nama važno a nije važno da je Slovačka gubila od Malte 2:0 i da je isto uspjela izjednačiti. Ove dvije reprezentacije igraju u našoj grupi. Možda bi se Hina trebala drugačije zvati, ili neki tamo još uvijek rade za Tanjug.

RE
Redstar1
00:07 28.03.2021.

Gol je na kraju bio cist, ali ste neobjektivni po pitanju Nece Radonjica. Ofsajd nije bio....

Avatar dzambo
dzambo
00:14 28.03.2021.

Cudo se ''dogodilo'' da su i velike repke ostecene, gol je bija cist ka suza, pola metra unutra i to u zadnjoj min. nadoknade 90+4 a sto je najgore za Portugalce ta lopta koju je Mitovic izbija iz pola metra iz vrata Srbije vratila se tacno na nogu drugom Portugalcu i ovaj je sutirao i to direktno pravo u Mitrovica i to sa 14-15 metara od vrata Srbije i Mirovic je i tu loptu izbija..a Ronaldo je dobija Zuti bas poslije toga zasto se bunio jer je bija cisti gol za Portugal i kad je tekma zavrsila Ronaldo je bacio kapitensku traku na izlazu sa stadiona i prvi je otisa u onaj ''mracni tunel''sve u svemu lako je Portugal poveo sa 0-2 iz vecih gresaka odbrane Srbije...do od pocetka II Pol. jedno pola sata Srbi su odigrali kao nikad u zadnjih 20 god. i uputili su direktno na vrata Portugala 5 suteva 2 su usla, a Portugalci su imali samo 2 suta na vrata Srbije i oba su usla.Portugal je ima vise loptu u nogama i posebno je pritiska u zadnjih 15 min, al nista opasno a u tih zadnjih 15 min. izasli su i Mitrovic, i Tadic a i Kostic svi igraci koji su zabili golove ili bili najbolju u redovina Srba, i jos sve na to u tom vremenu crveni karton dobija je Milenkovic....na kraju rezultat je realan bez obzira na cisti gol ponisten Portugalaca jer uputli su samo 2 udarca u okvir gola Srba citavu tekmu, izgleda da je Stojkovic-Piksi zaprijetio dobro svojim igracima kad je dosao za izbornika Srbije jer je najavio...bez obzira kako se ko zove od njegovih igraca ako ne bude se borio nece igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije