Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeta situacija

Srbija bruji o skandalu: U Splitu se sukobile dvije rukometne legende

Škrbić i Cvetković
Foto: PIXSELL
1/4
15.01.2018.
u 15:08

Loši rezultati doveli su do napetosti između dviju rukometnih legendi, izbornika Jovice Cvetkovića i Dragana Škrbića, potpredsjednika Rukometnog saveza Srbije.

Situacija je napeta u taboru srpske rukometne repezentacije. Europsko prvenstvo nisu počeli u skladu s očekivanjima te su u dva kola upisali isto toliko poraza, a za prolazak u drugi krug moraju pobijediti Island sa četiri ili više pogotka razlike.

Loši rezultati doveli su do napetosti između dviju rukometnih legendi, izbornika Jovice Cvetkovića i Dragana Škrbića, potpredsjednika Rukometnog saveza Srbije. 

Škrbić i Cvetković
1/13

- Sijevale su iskre, a umalo je verbalni obračun prerastao u fizički, piše Blic i dodaje da su već jutros izgladili nesuglasice.

Kurir.rs pak navodi da je Škrbić bio vrlo oštar nakon poraza od Švedske te da za loš rezultat nije krivio atmosferu na tribinama već loše postavljenu igre. Još je dodao da Srbija ima bolje igrače od Hrvatske, ali da Hrvati daju 150 posto za reprezentaciju što nije slučaj i sa srpskim reprezentativcima.

Komentara 13

DU
Deleted user
15:40 15.01.2018.

Ovo u hrvatskoj stvarno nikog ne interesira. Pa čak ni ono malo srba što je još ostalo u hrvatskoj. Puni su nam mediji srbijanštine

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
18:10 15.01.2018.

U pravu je Škrbić kad kaže da Hrvati daju 100 % za reprezentaciju no to je zato što imaju razloga i do nje im mora stati !

PR
prajdali100
19:23 15.01.2018.

Je li ovaj Škrbic normalan ? Kako to Srbija ima bolje igrače ? Pa Srbi uopce nemaju krila.Zna se tko je Duvnjak.Cindrica ove godine proglasili za najboljeg igrača Europe....A što čovjek izvali i osta živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije