Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI S 3:0

Srbija bez poteškoća svladala Baleov Wales

Bale Srbija
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
Autori: mp/VLM, td
10.09.2013.
u 23:47

Srbija je s 3:0 slavila na gostovanju kod Walesa za koju je jedno poluvrijeme odigrao Gareth Bale. No, izabranici Siniše Mihalovića nisu imali previše problema i upisali su laganu pobjedu u Cardiffu.

Hrvatska je u utorak igrala prijateljsku utakmicu protiv Koreje, Belgija se odmarala, no ostale momčadi iz naše skupine su igrale utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Srbija je s 3:0 slavila na gostovanju kod Walesa za koju je jedno poluvrijeme odigrao najskuplji igrač u povijesti Gareth Bale. No, izabranici Siniše Mihalovića nisu imali previše problema i upisali su laganu pobjedu u Cardiffu. Pogotke su zabili Đorđević u osmoj, Kolarov u 39. te Marković u 55. minuti.

Škoti su u Skoplju slavili protiv Makedonije s 2:1. To im je druga pobjeda, a obje su upisali na gostovanjima. Prije ovog susreta su svladali Hrvatsku u Zagrebu.

Italija i Nizozemska osigurale SP

Italija i Nizozemska prve su europske reprezentacije koje su osigurale plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Talijani su okrenuli susret protiv Češke te pogocima Chiellinija i Balotellija cementirali prvo mjesto u skupini.

Nizozemci su rutinski odigrali gostovanje kod Andore i golovima Van Persieja osigurali kartu za Brazil.

Španjolci izbjegli poraz

Dinamov napadač, Čileanac Junior Fernandes, ušao je u sudačkoj nadoknadi umjesto Alexisa Sancheza u prijateljskoj utakmici protiv Španjolaca (2:2) u Ženevi. Svjetski prvaci izbjegli su poraz u sudačkoj nadoknadi pogotkom Navasa.

Soudani zabio

Alžirac Soudani postigao je pobjednički pogodak u 51. minuti u domaćem srazu s Malijem (1:0). Soudani je zamijenjen u 90. minuti, a Alžir pobjednik skupine.

Kvalifikacije za SP, rezultati:

San Marino - Poljska 1:5
Armenija - Danska 0:1
Malta - Bugarska 1:2
Luksemburg - Sjeverna Irska 3:2
Wales - Srbija 0:3
Bjelorusija - Francuska 2:4
Andora - Nizozemska 0:2
Makedonija - Škotska 0:1
Grčka - Latvija 1:0
Cipar - Slovenija 0:2
Kazahstan - Švedska 0:1
Gruzija - Finska 0:1
Farski Otoci - Njemačka 0:3
Slovačka - Bosna i Hercegovina 1:2
Austrija - Irska 1:0
Ukrajina - Engleska 0:0
Island - Albanija 2:1
Rusija - Izrael 3:1
Mađarska - Estonija 5:1
Litva - Lihtenštajn 2:0
Norveška - Švicarska 0:2
Rumunjska - Turska 0:2
Italija - Češka Republika 2:1

>> Sušićevi zmajevi stigli na korak do plasmana na SP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije