Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐALI I PUTINA

VIDEO Susjedi zgroženi skandiranjem BBB-a: S 'braćom' pozivali na ubijanje Srba!

Navijači u Kijevu
Foto: Screenshot
29.10.2019.
u 09:16

Za taj dvoboj navijači domaće momčadi imali su pomoć Bad Blue Boysa koji su dva dana ranije u Harkivu u Ligi prvaka bodrili Dinamo protiv Šahtara

Srpski su se mediji raspisali o događaju s utakmice 3. kola Europske lige igranoj u glavnom gradu Ukrajine. Naime, nogometaši kijevskog Dinama igrali su protiv Kopenhagena (1:1).

Za taj dvoboj navijači domaće momčadi imali su pomoć Bad Blue Boysa koji su dva dana ranije u Harkivu u Ligi prvaka bodrili Dinamo protiv Šahtara.

>> Pogledajte skandiranje BBB-a i navijača kijevskog Dinama

Na tribinama Olimpijskog stadiona navijači hrvatskog prvaka i bratskog kijevskog Dinama zajedno su navijali, što je u jednom trenutku postalo neprimjereno.

Prvo su svi zajedno uzvikivali ''Ubij Srbina'', a zatim i ''Putin hujlo''. Na ukrajinskom jeziku ''hujlo'' je naziv muškog spolnog organa.

U srpskim medijima ističu kako bi Uefa trebala pogledati snimku i pozabaviti se ovim slučajem. Dodaju kako za ''ovo skandalozno skandiranje'' još nije pokrenuta istraga.

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
12:54 29.10.2019.

Da nije smesno bilo bi tuzno..Evo otvorila se gvozdena zavesa koja je smetala svima 70 godina..Sad jos narednih 50 godina dok bioloski ne nestanemo da kazemo jedni drugima sta imamo, pa da dodju mladji pametniji i kulturniji..koji ce ziveti..zivot..

OL
oLo
09:40 29.10.2019.

Neki gadni kompleksi u pitanju, Srba nema na terenu ni u publici, a oni ih spominju.

Avatar navijač
navijač
16:18 29.10.2019.

Srbi i pišu i komentiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije