Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetili ZOO

Srbi se sprdaju: Ljama pljunula Štimca i označila kao opasnost

ljama (1)
Screenshot Alo.rs
20.03.2013.
u 19:05

Nakon susreta s ljamom otišli su do merkata koji su im prognozirali pobjedu Srbije na Maksimiru

Sjećate se hobotnice Paula koja je prognozirala rezultate na SP 2010.? E, pa Srbi su u beogradskom ZOO-u pokušali pronaći svoje prognozere. Alo.rs tako donosi priču o tome kako su im ljama i merkati poslužili za prognoziranje rezultata utakmice Hrvatske i Srbije koja se u petak igra u Zagrebu. Prvo su ljamu upitali od koga im prijeti najveća opasnost:

"Odmah se vidjelo da je ljama naša, jer je uz dosta opreza prišla ponuđenim fotografijama na kojima dominiraju igrači s crveno-bijelim kockicama na dresu. U uži izbor odmah su ušli Strinić, Modrić, Srna, Mandžukić i, naravno, hrvatski izbornik Štimac. Ljama Đorđe se oslobodi pritiska, možda i straha, i odlučno krenu prema Mandži, vjerojatno mu je neobično ono njegovo radovanje kad poslije postizanja gola kao da pokazuje klempave uši. Kad odjednom, zaokret. Nervoznim pokretom rastjera druge fotografije, namršti se, onjuši nesretnog Igora Štimca i po svom običaju, tik iznad glave volontera iz beogradskog 'Vrta dobre nade',  pljune Štimcu po faci", dio je teksta kojeg donosi Alo.

Nakon toga otišli su do merkata koji su im prognozirali pobjedu Srbije na Maksimiru. Hoće li se pokazati dobrim prognozerima, vidjet ćemo u petak navečer.

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Komentara 14

OB
-obrisani-
19:53 20.03.2013.

Bas me zanima je li Llama pljunula na sliku onog "bogoslova" iz manastira Krke ?

EN
ENTUZIJASTA
20:04 20.03.2013.

Možda je lama htjela reći da našoj reprezentaciji prijeti najveća opasnost od Štimčevih mudrolija!

OB
Obzervator
20:17 20.03.2013.

Ako se Vatreni ikoga trebaju bojati onda su to hrvatski mediji pocevsi od Jutarnjeg... Koliko li glupih clanaka! Sto nas se tice sto Mijatovici, Savicevici, Piksici, Kralj(evici) i ini s onu stranu Drine misle. Nasi su novinari sveli ovu utakmicuu na mali seoski cirkus. Gdje vam je dostojanstvo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije