Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA ATMOSFERA

Srbi se raspisali o incidentu koji se dogodio zbog Hrvata: Kakav skandal! Totalni kaos...

Borna Barišić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
21.12.2019.
u 20:20

A naš Borna Barišić tako je ni kriv ni dužan postao 'povod' koji je doveo do incidenta iako ništa nije skrivio. Kakva je bila atmosfera na stadionu Hiberniana, dovoljno govori podatak da je pored njega doletjela staklena boca dok je primao pomoć prekršaja

Glasgow Rangers je u gostima svladao Hibernian 0:3 u 17. kolu škotskog nogometnog prvenstva. Ipak, osim pobjede momčadi Stevena Gerrarda, glavna tema utakmice bila je reakcija proslavljenog engleskog reprezentativca, a sada trenera Rangersa, nakon prekršaja nad hrvatskim reprezentativcem Bornom Barišićem

Ryan Porteous je neoprezno i ružno uklizao hrvatskom reprezentativcu u gležanj, nakon čega je Barišić ostao ležati na travi držeći se za nogu, a igrač domaćih dobio crveni. 

Gerrard, ispred čije se klupe dogodio prekršaj, odmah je krenuo negodovati prema četvrtom sucu, ali to se nije svidjelo klupi Hiberniana koja je odlučila stati na put Gerrardu te je došlo do naguravanja, a morali su intervenirati i zaštitari te policajci!

Ipak, veći incident je spriječen te se razdvojilo 'zaraćene' strane, a sudac Walsh isključio je Gerrarda, ali i trenera Hiberniana kao i njegovog pomoćnika. 

A naš Borna Barišić tako je ni kriv ni dužan postao 'povod' koji je doveo do incidenta iako ništa nije skrivio. Kakva je bila atmosfera na stadionu Hiberniana, dovoljno govori podatak da je pored njega doletjela staklena boca dok je primao pomoć prekršaja.

O ovoj utakmici i prekršaju nad našim reprezentativcem raspisali su se i u Srbiji iako njihovih igrača nije bilo. 

- Kakav skandal u Škotskoj!  Gerrard nikada ovako nije bio bijesan, a sve to zbog Hrvata! Potukle se obje klupe, letjele boce, totalni kaos! - piše Alo koji u tekstu dodaje kako je prekršaj nad Barišićem bio skandalozan

>>> Pogledajte kamp vatrenih za Euro 2020. 

 

Komentara 27

Avatar Zombie
Zombie
20:31 21.12.2019.

Svaki dan prvo što se ovdje čita je "Srbi", "Srbin", "u Srbiji". Dajte smilujte se već jednom!!!

DI
dirižabl
20:53 21.12.2019.

Redakcija vecernjeg prije kave driskulje prvo otvara srpske portale, koji su to kompleksi

DU
Deleted user
22:04 21.12.2019.

Na portalu zadnjeg uporista RSK nema dana da se ne spomene otadjbina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije