Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATEGNUTA TEORIJA

Srbi se ne mire s Đokovićevim porazom, imaju krivca za njega: 'Pomogao je Danilu!'

Daniil Medvedev wins the 2021 US Open in New York
Foto: COREY SIPKIN/Newscom/PIXSELL
1/5
13.09.2021.
u 15:26

- Zagrijavao je Medvjedeva i pobrinuo se da zasad svi ostanu na 20 naslova.

Novak Đoković bio je apsolutni favorit uoči finala s Danilom Medvjedevim na US Openu i očekivalo se da će doći do 21. Grand Slam titule, kao i kompletiranja četiri najveća turnira u jednoj sezoni. To se nije dogodilo, Srbin je podlegao pritisku i okrivio sebe za taj neuspjeh, za razliku od medija njegove iz njegove zemlje.

Naime, nekadašnji broj jedan Andy Roddick, naveo je da ruskog tenisača prije finala priprema Nico Godsick, sin Tonyja Godsicka, Federerova agenta.

- Zagrijavao je Medvjedeva i pobrinuo se da zasad svi ostanu na 20 naslova - naveo je Roddick.

 

 

 

Bio je sparing partner Rusu no teško da ga je on mogao pripremiti na ono što ga je čekalo protiv Đokovića, kojeg je pobijedio 6:4, 6:4, 6:4.

Osim tog detalja, većina medija u Srbiji navodi kako nije to bio Đokovićev dan i kako će iz svega izaći jači pa već u Australiji stići do 21. titule i samim time postati najuspješniji tenisač u povijesti. Malo je teže da se više nađe u situaciji osvajanja sva četiri naslova, no ni to nije nemoguće.

(SP)U.S.-NEW YORK-TENNIS-US OPEN-MEN'S SINGLES-FINAL (210913) -- NEW YORK, Sept. 13, 2021 (Xinhua) -- Novak Djokovic (L) of Serbia and Daniil Medvedev of Russia hold their trophies after the men's singles final at the 2021 US Open in New York, the United States, Sept. 12, 2021. (Photo by Michael Nagle/Xinhua) Michael Nagle Photo: XINHUA/PIXSELL
Foto: MICHAEL NAGLE/XINHUA/PIXSELL

Svjestan je tog Rod Laver, posljednji osvajač sva četiri Grand Slama, ali prije više od pola stoljeća i u vremenima kad najbolji europski i svjetski tenisači nisu bili prisutni na svim turnirima.

- Glavu gore Novače, potraga se nastavlja!

Ta poruka "odzvanja" i u komentarima pod tekstovima. Tek Kurir traži negativnije konotacije i razloge za napad. Tako su novinari tog medija naišli na komentare koji ismijavaju Novakove suze.

- Licemjeri, plakali su Nadal i Federer!

Ono što su propustili navesti malo konkretnije jest da su većinom plakali nakon osvajanja titula, ne poraza u finalima. Ali to ni nije bitno, svi smo mi ljudi i kad se dogodi "pucanje", zaplačemo. Đoković ih nije mogao kontrolirati, a to samo potvrđuje koliko mu je stalo do titule...

Komentara 52

Avatar barba_barba
barba_barba
16:29 13.09.2021.

zavjera, RPC je nazvala kod SPCa a Porfirije kod Novaka i sve je odozgo deligirano. Vatikan, Berlin,Washingtona sad oi Moskva

PA
Pahor
16:51 13.09.2021.

Oni su fakat bolesni , pa to je sport a ne međunarodna vekovna zavera sporocivu vascelog srpostva. Sport sluzi za zabavu no kod takvih malih iskompleksiranih naroda nadomjesta normalan zivot. Maksimalno se poistovjecuju sa svojim sportasima i onda dolazi do ovakvih nebuloza

Avatar StormRaider95
StormRaider95
16:56 13.09.2021.

Rekao bi čovjek da su se već navikli na poraze..... ah, što ćeš, ne evoluiraju pa to ti je....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije