Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO MISLIO

Srbi prozvali Ramosa zbog proslave gola protiv Hrvatske

Sergio Ramos
Foto: Screenshot
12.09.2018.
u 13:59

Velika je razlika između proslave Švicaraca porijeklom s Kosova i Ramosa, jer oni su proslavljali razdvojenim prstima, dok su prsti Španjolca spojeni.

Španjolska je u Elcheu sa 6:0 razbila Hrvatsku, a mnogi su se raspisali o proslavi Sergija Ramosa koji je zabio peti gol za furiju.

Naime, kapetan Španjolaca u proslavi je spojio palčeve ruku te mahao rukama.

U Srbiji su odmah reagirali smatrajući da je pokazivao dvoglavog orla, kao što su to na SP-u u Rusiji napravili reprezentativci Švicarske Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri.

No to, naravno, nije bio slučaj, već je Ramos slavio gol onako kako i inače slavi, pokazivanjem leptira, ističu Španjolci.

Također, velika je razlika između proslave Švicaraca porijeklom s Kosova i Ramosa, jer oni su proslavljali razdvojenim prstima, dok su prsti Španjolca spojeni.

>> Pogledajte i što je nakon utakmice protiv Španjolske rekao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 34

KA
Kameni
14:19 12.09.2018.

Orlovi rano lete, Branko Copic, 6 komada. Gospon dragi kaj bu delas?

T0
trener.01
16:37 12.09.2018.

Kad se igra drugi set ?

Avatar narozi
narozi
18:24 12.09.2018.

VL opet na aparatima hihiihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije