Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO TREBA

Srbi ne mogu vjerovati što su doživjeli, iznenadili ih navijači Hrvatske

Hrvatski navijači - rukomet
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
09.01.2020.
u 19:45

Hrvatske zastave vide se i u prijenosu, a ovime su naši navijači pokazali koliko su spremni podržati izabranike Line Červara pa su tako došli i na utakmicu ranije, čak dva sata ranije u dvoranu kako bi navijali za naše igrače

Srbija je igrala s Bjelorusijom u prvom kolu Europskog prvenstva u rukometu. Susret se igrao u Grazu, a Bjelorusi su slavili s 35:30.

Mediji u Srbiji ne rade pretjerani pritisak na svoje igrače jer i rukomet tamo nije glavni sport poput košarke i nogometa, ali jedna ih je stvar na tribinama u Grazu iznenadila bez obzira koliko njihova reprezentacija bila daleko od postolja u ovom trenutku. 

Naime, primijetili su kako se za vrijeme njihove utakmice na tribinama teško može pronaći koja srpska zastava, može se reći i da su razočarani svojim navijačima i njihovim nepovjerenjem prema njihovoj reprezentaciji, ali zato su iznenađeni hrvatskim navijačima koji su već za vrijeme utakmice Srba i Bjelorusa ukrasili tribine prepoznatljivim kockicama. 

>>> Pogledajte najavu našeg novinara Mladena Miletića uoči početka Europskog prvenstva 2020. 

Hrvatske zastave vide se i u prijenosu, a ovime su naši navijači pokazali koliko su spremni podržati izabranike Line Červara pa su tako došli i na utakmicu ranije, čak dva sata ranije u dvoranu kako bi navijali za naše igrače.

- Hrvatskih zastava je bilo i te kako puno i bile su raširene širom tribina. Ne radi se o provokaciji s tribina, ali je neobično da nitko ne vjeruje u izabranike Nenada Peruničića - piše Alo

>>> Pogledajte što su rekli crnogorski navijači uoči utakmice

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

JU
jurica
20:30 09.01.2020.

Bravo

BS
bs3005
22:09 09.01.2020.

Bravo, neka mladi pošalju poruku svima!

AR
armida
07:18 10.01.2020.

Nije geografija nego zemljopis-Vitez je vitez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije