Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE PRVAK REGIJE?

Srbi analizirali tko je bolji, Dinamo ili Crvena zvezda, a zaključak je jasan

The match of the 34th round of the Lingong Super League of Serbia, between FC Red Star and FC Vojvodina, was played at the Rajko Mitic Stadium. 

Utakmica 34. kola Lingong Super lige Srbije, izmedju FK Crvena zvezda i FK Vojvodina odigrana je na stadionu
A.K./PIXSELL
30.04.2021.
u 10:09

Nakon sinoćnjeg slavlja sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Zvezda najbolja momčad u Srbiji, ali i u regiji.

Nogometaši Crvene zvezde sinoćnjom su pobjedom nad Vojvodinom (1:0) i službeno osigurali naslov prvaka Srbije.

Koliko je Zvezda dominantna, vidi se pogledom na ljestvicu, nakon 34 odigrana kola ima 32 pobjede, dva remija i još je bez poraza, a najvećem rivalu Partizanu bježi 12 bodova.

Zvezdi je i u Europi išlo sjajno, pod vodstvo Dejana Stankovića stigla je do šesnaestine finala, gdje je ispala od Milana iako u dvije utakmice nije poražena (1:1 i 2:2).

Nakon sinoćnjeg slavlja sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Zvezda najbolja momčad u Srbiji, ali i u regiji.

No, i srpski mediji navode da ta tvrdnja ne stoji i da je Dinamo kvalitetnija momčad.

Sportske tako navode da je Dinamo blizu naslova prvaka Hrvatske te da je također imao sjajnu sezonu u Europi. Modri su u četvrtfinalu ispali od Villarreala pa su tako došli dalje od Zvezde.

Navode i da je vrijednost Dinama na Transfermarktu 103.7 milijuna eura, dok igrački kadar Zvezde vrijedi 52.75 milijuna. Nadalje, na Uefinoj ljestvici plavi su na 33. poziciji, a crveno-bijeli na 50. mjestu.

Sportske zaključuju da brojke još uvijek govore u korist hrvatskog kluba, a da bi se Mrkeline riječi potvrdile, trebalo bi doći do susreta Zvezde i Dinama na europskoj sceni.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Ivankodil
Ivankodil
10:31 30.04.2021.

Pa taj Mrkela je u pravu jer Zvezda je stvarno najbolja u njihovoj regiji kojoj pripada Srbija, Kosovo, Makedonija, Albanija, BiH, i Crna Gora

Avatar Vakserčina
Vakserčina
10:20 30.04.2021.

Ah, opet ovi istočno od raja ...

ST
Stipan56
10:35 30.04.2021.

jebali vam srbi mater. Paščad jedna izdajnička, šta me boli pedro što tamo neki srbi misle !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije