Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan potez izbornika

Srbe preporodio 37-godišnji ljubitelj pokera

\'Serbian Dalibor Cutura (R) vies with Danish Lars Christiansen during their Men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match Serbia vs Denmark on January 17, 2012 in Belgrade.   AFP PHOTO / ANDREJ IS
AFP
19.01.2012.
u 08:15

– I kada igram sa sinovima, koji treniraju nogomet, nema popuštanja – rekao je simpatični Čutura.

Rukometaši Srbije postali su hit u svojoj zemlji. Trenutačno su popularniji od vaterpolista, košarkaša, odbojkaša... Da, čak i od Novaka Đokovića! U prve dvije utakmice pobijedili su Poljsku i Dansku i s četiri boda odlaze u drugi krug. Polufinale im je sada nadohvat ruke, a da su zaista popularni govori i to što je na utakmici s Danskom bilo 7000 navijača. Kažu da ulaznica nema ni za lijek.

–  Nije to ista reprezentacija koju smo lani na SP-u lako pobijedili. Znao sam da je Ilić opasan, ali nisam znao da Srbi mogu tako dobro igrati u obrani i da će vratar Stanić tako dobro braniti – rekao je Ulrik Vilbek, izbornik Danske, koji je na kraju utakmice imao mali incident s Vladicom Spasojevićem, direktorom srpske reprezentacije. 

– Nije mi htio pružiti ruku, pa sam nesportski reagirao – pravdao se Spasojević, a Veselin Vuković, izbornik Srbije, ispričao se Vilbeku uime reprezentacije.

Svaka čast Staniću, Iliću ili Vujinu, ali pun pogodak izbornika Vukovića bilo je ponovno pozivanje u reprezentaciju Dalibora Čuture, igrača španjolskog Ademara. Taj 37-godišnjak (!) sjajno razigrava Ilića i Vujina, ali i Toskića na crti. Zanimljivo je da je strastveni igrač pokera. 

– Čak sam igrao na jednom turniru u Španjolskoj. Među 1000 igrača osvojio sam 30. mjesto. Volim se natjecati u svim sportovima i pobjeđivati. I kada igram sa sinovima, koji treniraju nogomet, nema popuštanja – rekao je simpatični Čutura koji već zna sudionike polufinala u Beogradskoj areni: 

– Među četiri vidim Francusku, Španjolsku, Dansku i Srbiju!

Na tribinama Pionira bilo je puno rukometnih trenera. 

– Bilo je odlično, ne mislim samo na utakmicu nego i na zabavu, priredbu, spektakl – rekao je Veroljub Kosovac, trener španjolskog Aragona.

Nenad Vučković, bitan igrač u srpskoj obrani, izgubljen je za ovaj EP jer je ozlijedio ligamente, a na njegovo će mjesto u obrani Željko Šešum.

Zbog srednjeg vanjskog igrača, koji je vraćen nakon pet godina, rukometaši su u Srbiji trenutačno popularniji i od Đokovića

Komentara 7

PI
PIDOČA
09:06 19.01.2012.

i sad kad analiziramo, srbi do polufinala imaju jednu jedinu 2tešku2(jaku)utakmicu,protiv danske, nisu ostale utakmice \"lagane\",ali daleko lakše nego protiv nas,španjolaca,francuza,mađara i islanda, njemci su već par godina trube,a šveđana nema na rukometnoj sceni desetak godina, a česi,makedonci i slovaci,...rukometne egzotičene ekipe

Avatar ivobey
ivobey
10:26 19.01.2012.

X-cina! Fino su si nastelali grupu, a i o sudackim kriterijima protiv danske bolje da ne pricamo! Kaj me jos zbunilo, SLO- HR sude...pazi,....makedonci!? Bas me zanima kak bu nam dalje bilo sudjenje? Mislim da je srbima a bogme i EHF-u frka da nebi Hrvatska igrala u finalu u sred beograda! Pametnome dosta!

PI
PIDOČA
08:22 19.01.2012.

lakrdija od grupa, ka i EP u nogometu,ukrajina-poljska, samo danska,ekipa pvog razreda,ostalo je sve trećerazredne ekipe, a vamo mi,španjoslci,francuzi,+ island,mađari lakrdija od grupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije