Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Sramotno ponašanje njemačkih navijača: 'Sieg Heil' odjekivao Pragom!

Kvalifikacije za SP: Češka - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.09.2017.
u 12:20

Katastrofa, ne treba nam ovakva podrška s tribina. To nisu navijači već huligani koji nemaju veze s nogometom - izjavio je Mats Hummels

Njemačka nogometna reprezentacija s maksimalnim učinkom u kvalifikacijama juri prema SP-u u Rusiji. U Pragu su izabranici Joachima Löwa nadjačali Češku sa 2:1, a pobjedu je u 88. minuti donio Mats Hummels.

A trijumf Elfa zasjenili su njemački navijači skandaloznim ponašanjem u Eden Areni. Na početku su ometali intoniranje himni, koristili su pirotehnička sredstva i vrijeđali Leipzigova napadača Tima Wernera, strijelca prvog pogotka za Njemačku.

Najburnije reakcije javnosti izazvalo je njihovo skandiranje 'Sieg Heil' tijekom utakmice.

 

- Katastrofa, ne treba nam ovakva podrška s tribina. To nisu navijači već huligani koji nemaju veze s nogometom - izjavio je Mats Hummels i dodao:

- Vrijeđali su Wernera i izvikivali nacističke poruke. Mi se od ovakvih navjača ograđujemo i ne želimo se dovoditi u vezu s takvim ponašanjem. Zato ih na kraju susreta nismo otišli pozdraviti...

Komentara 97

RE
redo
12:34 02.09.2017.

Aha! I sto ćemo sada? Hoće li FIFA reagirati i strogo kazniti Njemačku repku? Postaje li ovakvim činom Njemačka nacisticka zemlja? Gmiže li Njemačkom nacisticka zmija? Pa naravno da ne! Njemačka, kao suverena drzava, neće dopustiti da se pojedinačni slučajevi poistovjećuju sa državom, društvom, ideologijom... A mi? Jeli netko zapjevao Juru i Bobana na nekoj seoskoj veselici, eto odmah dušebrižnika, dežurnih moralnih sudaca koji odmah govore o ustašizaciji zemlje, ustaškoj zmiji, ugroženosti manjina i sl.

SO
SoloHan
12:44 02.09.2017.

Njemačka napredna ljevica sastavljena od Turaka, Arapa, Afrikanaca, Balkanaca, retardiranih anarhista, homoseksualaca, i socijalista će to svakako osudit

DU
Deleted user
12:29 02.09.2017.

Kad ljevičari(koji su pobili 100 puta više ljudi nego desničari) svoje viču svoje parole to nije za novinat " sramotno" , jedino kad desničari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije